Μπέρδεψαν τα “μπούτια” τους! Ίδιος ο στυλίστας για τα “παπαγαλάκια” της ενημέρωσης – Δείτε τι έγινε με διαφορά μόλις μία ημέρας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τι συνέβη κορίτσια; Στέρεψε η φαντασία των fashion stylists ή το συγκεκριμένο ασπρόμαυρο σακάκι είναι τόσο ξεχωριστή δημιουργία;

Δύο παρουσιάστριες ειδήσεων εμφανίστηκαν, με διαφορά μόλις μίας ημέρας, να εκφωνούν τα δελτία σε δύο από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας φορώντας το ίδιο ακριβώς κομμάτι.
Ο λόγος για την Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ και την Ράνια Τζίμα στο Mega, οι οποίες το ανέδειξαν διαφορετικά η καθεμιά, λόγω του στυλ και της προσωπικότητάς της.

Πρώτη, λοιπόν, το φόρεσε η Σία Κοσιώνη, η οποία το συνδύασε με ένα μαύρο διακριτικό top, ενώ ακολούθησε η Ράνια Τζίμα φορώντας το σκέτο.

1
7/9

2

8/9
Δύο μέρες αργότερα, με ένα παρόμοιο σακάκι εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων και η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία το φόρεσε πιο… συντηρητικά από όλες.
10/9

3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ-ΛΙΝ-ΜΑΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ Κ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΦΟΡΕΣΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ

  2. Κλασικος μασονικος χρωματικος συνδιασμος, προερχομενος απο τον ζωροαστρισμο, το καλο και το κακο. ασπρο μαυρο καρω στις στοες, ασπρο απο τον παπα και μαυρο απο οσους τον επισκέπτονται συμπεριλαμβανομενων και των μαυροφορουσων συζύγων..κ.τ.λ

Comments are closed.