Μπάρκας: «Παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, δεν φοβόμαστε κανένα»

Κοινοποίηση:
barkas

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου όσο και στο επερχόμενο με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά, ο Μπάρκας μίλησε:

Για την εμπειρία με Μπάγερν: «Είναι μια μεγάλη εμπειρία για όλους που παίξαμε απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους. Ήταν ευχάριστο που έπαιξα απέναντί στο είδωλό μου τον Νόιερ. Μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και κάτι παραπάνω, ήμασταν και άτυχοι, αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ στη Γερμανία: «Μπήκαμε δυνατά, δεν φοβηθήκαμε, κάτι που δεν έχουν κάνει πολλές ομάδες. Σίγουρα το πέναλτι μας έκοψε τα φτερά. Ο διαιτητής έκρινε έτσι και το έδωσε και μετά τα πράγματα για μας έγιναν δύσκολα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έπεσε η ψυχολογία μας. Αλλά αν ξεκινάς και παίζεις έτσι μέσα στην Μπάγερν, όταν δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ σίγουρα σου κόβονται λίγο τα φτερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζεις τα πλάνα σου».
Για την εμφάνισή του με την Μπάγερν: «Με βοήθησε, ήμουν τυχερός, γρήγορος στις αντιδράσεις μου. Έκανα ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει αποτέλεσμα. Είδα ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτό το επίπεδο και πήρα εμπειρίες».

Για την τριάδα τερματοφυλάκων στην Εθνική: «Είναι καλή τριάδα, είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα έχουμε άψογη συνεργασία και όλα θα πάνε καλά».

Για την πρόσληψη Αναστασιάδη στην Εθνική: «Δεν είμαι αρμόδιος για να το κρίνω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το τι του είπε ο Νόιερ: «Να συνεχίσω έτσι».

Για τη διαφορά στην εμφάνιση με Μπάγερν και Παναθηναϊκό: «Ήταν δύο διαφορετικά ματς. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά με τον Παναθηναικό, παίξαμε καλύτερα με την Μπάγερν. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως μπορείς να κάνεις την καλύτερη εμφάνιση και να μην πάρεις τίποτα. Με τον ΠΑΟΚ δεν σταθήκαμε καλλα και κατά κάποιο τρόπο ήμασταν τυχεροί που πήραμε βαθμό. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες πλέον. θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να κάνουμε μόνο νίκες».

Για τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος φέτος είναι διαφορετικός, έχει καλούς παίκτες, καλό σύνολο, ο Κουλούρης σκοράρει. Είναι δύσκολος αγώνας και δεν έχουμε τον κόσμο μας αλλά θέλουνε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πάντα μας στηρίζει, είναι ο 12ος παίκτης μας. Όταν λείπει το γήπεδο είναι περίεργο αλλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε και να κερδίσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια».

Για τα κακά αποτελέσματα στα ντέρμπι: «Καμία διαφορετική προσέγγιση με πέρσι δεν υπήρξε. Μπαίνουμε να κερδίσουμε. Μπορεί να σταθήκαμε άτυχοι σε κάποια ματς Δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλουμε όμως τα ντέρμπι θα έρθουν ξανά και είμαστε εδώ για να τα κερδίσουμε».

Για τη διαφορά φιλοσοφίας: «Η ομάδα είναι πιο επιθετική από πέρυσι. Πίσω είμαστε αρκετά καλά και πρέπει να αρχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που θα μας φέρουν περισσότερους βαθμούς. Πιστεύω θα γίνει κι αυτό».

Για το 3-5-2: «Με τους αμυντικούς έχω πάντα καλή συνεργασία. Γνωριζόμαστε και πάμε πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ το 3-5-2. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να μπούμε πιο επιθετικά, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα στην Ελλάδα. Με αυτό το σκεπτικό δεν θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα το 3-5-2».

Για το μέλλον του: «Είμαι καλά εδώ. Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, νιώθω πολύ καλά και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Για το μέλλον της ομάδας: «Το μέλλον μας θα είναι σίγουρα καλό αν παίξουμε όπως στην Μπάγερν. Δεν μας αγχώνει η διαφορά. Αν είμαστε εμείς καλά δεν φοβόμαστε τίποτα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: