Μπάγερν Μονάχου: Πήρε το πρωτάθλημα και απέλυσε αμέσως τον Όλιβερ Καν και τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς

Κοινοποίηση:
hy

Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το 11ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 33ο της ιστορίας της μετά την αυτοκτονία της Ντόρτμουντ κόντρα στη Μάιντς και το πρώτο πράγμα που αποφάσισε η διοίκηση αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ήταν να απολύσει τον Όλιβερ Καν και τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Ο Καν, μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του κλαμπ, είχε τη θέση του CEO ενώ ο Σαλιχάμιτζιτς, ο οποίος είχε προσφέρει πάρα πολλά ως παίκτης, ήταν ο τεχνικός διευθυντής. Τώρα, όμως, είναι αμφότεροι… άνεργοι.

Με τον Τύπο και τους οπαδούς να ασκούν έντονη κριτική και στους δύο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, το κλίμα είχε βαρύνει και όλοι θεωρούσαν σίγουρο ότι θα υπήρχαν αλλαγές, αφού άπαντες υπολόγιζαν ότι η Ντόρτμουντ θα κατακτούσε το πρωτάθλημα και η Μπάγερν θα έμενε με άδεια χέρια για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια.

Τελικά δεν έγινε έτσι, αφού οι Βαυαροί στέφθηκαν ξανά πρωταθλητές, αλλά οι αλλαγές όντως έγιναν: Καν και Σαλιχάμιτζιτς, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, αποτελούν ήδη παρελθόν με απόφαση του προέδρου Χέρμπερτ Χάινερ και ο Γιαν Κρίστιαν Ντρίσεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Καν, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποιος θα διαδεχθεί τον Σαλιχάμιτζιτς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: