«Μου αρέσουν τα αντρικά πόδια» – Τι έλεγε ο σάτυρος ιερέας του Ναυπλίου στο 12χρονο παιδί! Ανατριχίλα από τα μηνύματα του 40χρονου

Κοινοποίηση:
B

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δράση του ιερέα από τo Ναύπλιο, ο οποίος έστελνε άσεμνα βίντεο σε 12χρονο παιδί.

Εξηγώντας πώς ξεκίνησε η περιπέτεια του παιδιού του, ο πατέρας του 12χρονου είπε στον ΑΝΤ1 ότι όλα άρχισαν από μια φωτογραφία που ανέβασε ο ανήλικος με τα καινούργια παπούτσια που του είχε φέρει ο ίδιος από το εξωτερικό

Τότε ο 40χρονος ιερέας έστειλε μήνυμα , σύμφωνα με τον πατέρα του 12χρονου, έγραφε «δεν πίστευα ότι θα μου αρέσουν τα ανδρικά πόδια». Μετά από αυτό, όπως είπε ο πατέρας του παιδιού, ξεκίνησε μια στιχομυθία που κατέληξε στην αποστολή των χυδαίων βίντεο από τον ιερέα.

Το παιδί, μάλιστα, όταν είδε το πρώτο μήνυμα έστειλε μήνυμα στον 40χρονο «ρωτώντας τον μην κάνει λάθος με το ποιον συνομιλεί» με τον ιερέα να συνεχίζει απτόητος τον διάλογο.

Όταν, όμως, υποβλήθηκε η καταγγελία σε βάρος του, ο ιερέας έκανε λόγο για «χακάρισμα» από κάποιον σε μια προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη του, σύμφωνα με τον πατέρα του 12χρονου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ξυρίστε τον ρε ,τί τον κρατάτε;Να τον καμαρώνετε;Ανιερώνυμε,κρατάς όλη τη σαπίλα μέσα στην Εκκλησία,θα δώσεις λόγο

  2. Κοντευουν να ξεπερασουν και τους καθολικους κιναιδους οι ανωμαλοι οικουμενιστες παπαδες.Δινει και παιρνει η Σουλα ,Κουλα μεσα στην ιερα συνοδο.Και τι ειρωνεια , να αποκαλουν τους εαυτους τους αγιους.

  3. Πρέπει κάποιος δικηγόρος να σκέφτηκε αυτό το κόλπο με το χακάρισμα του λογαριασμού κ έπιασε σε κάποιο δικαστήριο με πληρωμένο δικαστή και τώρα όλοι οι ανώμαλοι χρησιμοποιούν την ίδια δικαιολογία!

  4. ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΝ ΔΩΔΩΝΗΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΠΙΣΤΗΜΗ” ΤΟΥ

  5. Για να σταματησει αυτο το χαλι μια ειναι η λυση αφηστε τους μπροστα στον κοσμο να δινουν γλωσσοφιλα μπας και τους σιχαθουνε μια για παντα

  6. Ξεβρακώστε την αρχιπούστρα την τουρμπινιάρα.

Comments are closed.