Μοντέλο χόρευε με τα… όπλα: Πόζαρε topless με πυροβόλα και κατέληξε στα… (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε τελικά μια 19χρονη είχε τη φαεινή ιδέα να ποστάρει στο Instagram topless φωτογραφίες της με τουφέκι εφόδου και πιστόλι.

 

Η αστυνομία ανακάλυψε ενοχοποιητικές φωτογραφίες της στις οποίες πόζαρε με μια σειρά θανατηφόρων πυροβόλων όπλων και τη συνέλαβε για διακίνηση όπλων!

Σε μια από τις φωτογραφίες φαινόταν να φιλάει ένα πιστόλι ενώ το δάκτυλό της στηριζόταν στη σκανδάλη, ενώ βρέθηκε επίσης βίντεο που … χόρευε σεξουαλικούς χορούς με άλλα όπλα.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία, ονόματι Gabriela Sara Vasconcelos Assunção, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τίποτα και αφού έγινε η σχετική έρευνα, αφέθηκε τελικά ελεύθερη.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι η Assunção είχε συλληφθεί και τον Οκτώβριο, μαζί με τον φίλο της, όταν, μετά από έλεγχο, ανακαλύφθηκε κιβώτιο με όπλα στο αυτοκίνητό τους, στο Σάο Πάολο.

Στον έναν, περίπου, μήνα, όμως, που μεσολάβησε, το μοντέλο έκανε -ακόμη- ένα φριχτό λάθος: Ξέχασε να διαγράψει τις φωτογραφίες, όπου ποζάρει σαν… γκάνγκστερ, τις οποίες και ανακάλυψαν οι αρχές, συλλαμβάνοντας εκ νέου τη 19χρονη!
Σε μια από τις φωτογραφίες φαινόταν να φιλάει ένα πιστόλι ενώ το δάκτυλό της στηριζόταν στη σκανδάλη, ενώ βρισκόταν επίσης σε βίντεο που εκτελούσαν σεξουαλικούς χορούς με άλλα όπλα.

Η αστυνομία βρήκε 10 πιστόλια διαμετρήματος εννέα χιλιοστών, ένα τουφέκι 223 διαμετρήματος και 484 σφαίρες διαμέτρου εννέα χιλιοστών.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: