Μοναχικός λύκος «Μπραχίμ», ο δράστης του μακελειού στη Νίκαια

Κοινοποίηση:
Elfq5G8WMAEx6nt

Ο δράστης του αιματοκυλίσματος στη Νοτρ Νταμ της Νίκαιας, υποστήριξε ότι έδρασε μόνος του. Μιλούσε γαλλικά.

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν αφού αποκεφάλισε μία 70χρονη γυναίκα μέσα στην εκκλησία και μαχαίρωσε θανάσιμα άλλους δύο, τον νεοκόρο και μία ακόμη γυναίκα που υπέκυψε στα τραύματά της, είπε ότι τον λένε Μραχίμ.

Τραυματισμένος από τα πυρά των αστυνομικών, τη στιγμή της σύλληψής του συνέχιζε να φωνάζει «Αλλάχου Ακμπαρ», «πράγμα που δεν αφήνει αμφιβολία για τα κίνητρά του», όπως ανέφερε ο δήμαρχος της Νίκαιας Κριστιάν Εστροζί. Από τα δακτυλικά αποτυπώματα που του πήραν, αναμένεται να διαπιστωθεί κατά πόσο το όνομά του περιλαμβάνεται στον κατάλογο των υπόπτων για τρομοκρατία.

«Είμαστε θύματα του ισλαμοφασισμού», υπογράμμισε ο δήμαρχος της Νίκαιας. Η Γαλλία τέθηκε σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού, ενώ ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης ο πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ τόνισε πως η απάντηση της κυβέρνησης στην επίθεση θα είναι σκληρή και αμείλικτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τώρα είναι που ο Μακρόν όλα αυτά τα ισλαμοπιθηκια θα τα πάει πηδιωντας μόνο και μόνο για παραδειγματισμό στον υπόλοιπο κόσμο. Και ήδη έχει αργησει. Έπρεπε να είχε ξεκινήσει.

  2. κάθε μουσουλμάνος που δεν ειναι ενάντια σε τέτοιες πράξεις και δεν το δηλώνει δημoσια είναι ένα και το ίδιο με τον δολοφόνο.

  3. Κλείσιμο τζαμιών και συναγωγών από σήμερα. Ας πάνε Τουρκία να προσευχηθούν.
    Απέλαση όλων των ιμάμηδων εντός 2μέρου.Μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

Comments are closed.