Μ@λ@κα Σκρέκα, θα μας αφήσεις και χωρίς μεροκάματο; Κόβουν το ρεύμα χωρίς καμία ειδοποίηση σε καταστήματα!

Κοινοποίηση:
ΡΕΥΜΑ

Εκτός από άπλυτος και νηστικούς, ο κ. Σκρέκας και η “καμόρα” της Νέας Δημοκρατίας θέλει να αφήσει τους Έλληνες και χωρίς μεροκάματο.

Αναγνώστης μας καταγγέλει ότι δεν μπορεί να εργαστεί γιατί έκοψαν το ρεύμα τη περιοχή ΧΩΡΙΣ ειδοποίηση!

Διαβάστε:

“Έχω κατάστημα ηλεκτρολογικών ειδών στον Αγ. Παύλο στο Μεταξουργείο. Από τη 1 κόπηκε το ρεύμα απροειδοποίητα και ακόμα δεν έχει έρθει. Δεν μας έφτανε η κρίση, δεν μπορούμε να δουλέψουμε, είναι πάρα πολλά μαγαζιά εδω” αναφέρει ο άνθρωπος που προσπαθεί να βγάλει το μεροκάματό του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Και τι κανετε ρε προβατα ??????? Ποσες χιλιαδες ειναι ο κλαδος σας και ανεχοσαστε ενα μ@@@@@@νο???

  2. Επίσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ…
    ( Γαμ@#το.. έπρεπε να είχα βγάλει φωτογραφία,άλλα όποτε και αν περάσετε,θα το διαπιστώσετε,ιδιοίς όμασι.. )

    Ονομαζομαι Ε.Παναγιώτης,εργάζομαι ως καταμετρητής,τις προάλλες συγκεκριμένα προχτές δούλευα στην Πεύκη,Νεα Ιωνία μεριά.. λοιπόν αυτοί ζητάνε να κάνουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ κτλ. στην ενέργεια και στο ρεύμα κυρίως, ωστόσο ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Λεωφ. Καποδιστρίου καθώς και οι πρόποδες (μέχρι που μπόρεσα να δω δηλαδή) της Λεωφ. Βε’ίκου και Κύμης, οι κολώνες φωτισμού που βρίσκονται στην διαχωριστική νησίδα του οδοστρώματος, καίνε ΟΛΗ ΜΕΡΑ..!! Όποιος περάσει ή βρίσκεται εκεί θα το διαπιστώσει. Μιλάω για μεγάλες Δίπλες κολώνες φωταγώγησης της λεωφόρου (δρόμου) και ΚΑΛΑ κάνουν, άλλα όλη μέρα ξεχασμένες από τον Δήμο…;; Αυτό δεν είναι σπατάλη..; και ζητάνε να αποδεχτούμε την ιδέα περί οικονομίας και συμβιβασμού..;; Ρε άει στο Διά@#λο και παραπέρα ακόμη…

    1. Είσαι καραψευταράς!!! Και εγώ στην ίδια περιοχή μένω και περνάω σχεδόν καθημερινά από την Καποδιστρίου, αλλά οι κολώνες σταματάνε να φωτίζουν αυτόματα λίγο πριν την ανατολή του ήλιου.

  3. το γουρλοοχισιο, ψυχανωμαλο, διεστραμμένο αρχισατανομουλικο της αρκουδοκαπουλης εχιδνας παραφρονησε λέμε. ΜΙΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ Κ. ΕΛΛΗΝΕΣ Κ. ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΉ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΛΦΗ. ΒΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΣΚΟΠΏΝ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΟΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΩΝ ΦΊΛΩΝ ΤΟΥ. Επισης Κ. ΓΙΑ ΝΑ πάρει μεγάλη θέση στην παγκόσμια ΕΞΟΥΣΊΑ.ΤΈΡΑΤΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΎΝ

Comments are closed.