Μιχάλης Ζαμπίδης: Τον Ιούνιο παντρεύεται την Μαρία Ντάσιου και βαφτίζουν τις δίδυμες κόρες τους

Κοινοποίηση:
ΒΔΦΒΔΦΒΔΦ

O Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, τον Μάιο του 2022 έφεραν στο κόσμο τις δίδυμες κόρες τους, τις οποίες θα βαφτίσουν σύντομα.

Ο Iron Mike, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», τόνισε πως την ίδια μέρα με το μυστήριο της βάφτισης θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

«Στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε διπλό μυστήριο, βάπτιση και γάμου στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Έχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για την Μαρία. Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας» είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ίδια εκπομπή, ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε αποκαλύψει για την ημέρα του τοκετού ότι βίωσε τον αγώνα και έκοψε εκείνος τους δύο ομφάλιους λώρους.

«Μου χαμογελάνε συνέχεια. Μου αρέσει όταν τις ξυπνάω να φάνε και περιμένω να δω την πρώτη τους αντίδραση, όταν δουν ότι θα φάνε. Μου χαμογελάνε και λιώνω» είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: