Μιλουτίνοφ: «Όνειρο η Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό!»

Κοινοποίηση:
Νίκολα Μιλουτίνοφ

 

Πανευτυχής για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τη συνεργασία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα δηλώνει στην Ευρωλίγκα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ δεν κρύβει πως θέλει να κατακτήσει τη μεγάλη κούπα.

«Είναι τιμή μου να επιστρέφω σε αυτή την ομάδα όπου πέρασα υπέροχα χρόνια. Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι πάλι με τον κόουτς και να παίζω μπροστά σε αυτούς τους φανταστικούς φιλάθλους, που είναι από τους καλύτερους του κόσμου. Έδωσαν τεράστια ώθηση στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα πήγε σε δύο σερί Final 4», τόνισε.

«Φυσικά θα ήθελα να κατακτήσω την Ευρωλίγκα, γιατί ακόμη δεν τα έχω καταφέρει. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Όταν πήγαμε στο Final 4 το 2017 ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα στη ζωή μου. Τώρα ο Ολυμπιακός είναι σε ακόμη καλύτερη θέση σε σχέση με πριν λίγα χρόνια», πρόσθεσε ο Σέρβος σέντερ.

«Είναι δύσκολο γιατί φέτος υπάρχουν πολλές σπουδαίες ομάδες και χάσαμε κάποιους πολύ σημαντικούς παίκτες. Πρέπει να πάμε σιγά-σιγά, να είμαστε ταπεινοί και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε», ανέφερε.

Όσο για τη συνεργασία με τον προπονητή του; «Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι πραγματικά πολύ καλός προπονητής και χαίρομαι που παίζω γι’ αυτόν. Του αρέσει να ελέγχει τον ρυθμό, να ξέρουν όλοι τι κάνουν, να έχουν υπομονή και να ξέρουν σε κάθε σημείο του αγώνα τι πρέπει να κάνουν».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: