Μιλάνο: Περιπολικό «εκτοξεύεται» μετά από σύγκρουση με Ferrari

Κοινοποίηση:
milano

Σκηνές που θυμίζουν ταινία του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής (23/09) στο κέντρο του Μιλάνο. Όπως έγινε γνωστό, στη διάρκεια καταδίωξης ένα περιπολικό αναποδογύρισε μετά από σύγκρουση με μία Ferrari, χωρίς, ωστόσο, να σημειώνεται κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιπολικό της δημοτικής αστυνομίας (Kia Rio) μετείχε στην καταδίωξη ενός Audi, ο οδηγός του οποίου είχε υποπέσει σε τροχαία παράβαση.

Το περιπολικό, ενώ κινείτο με μεγάλη ταχύτητα στην περιοχή Porta Venezia, συγκρούστηκε με διερχόμενη μαύρη Ferrari F430, με αποτέλεσμα να «εκτοξευτεί» στην απέναντι πλευρά του δρόμου και να χτυπήσει τον αναβάτη σταθμευμένης μοτοσικλέτας.

Το περιπολικό αναποδογύρισε, γεγονός που μαρτυρά ότι η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, ενώ ο 33χρονος μοτοσικλετιστής διεκομίσθη στα επείγοντα ιατρεία νοσοκομείου, χωρίς όμως να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Οι επιβάτες του περιπολικού φέρουν ελαφρά τραύματα, ενώ ο οδηγός της Ferrari δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.

Οι αστυνομικές αναζητούν το Audi που προκάλεσε το ατύχημα, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής αλλά και μαρτυρίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: