Μιλάμε για πάρτι. Ο Ντέμης συνέτριψε την διαλυμένη Αθλητική Κυριακή

Κοινοποίηση:
ntemis

Πάρτι κάνει πλέον κάθε Κυριακή βράδυ στα αθλητικά ο Ντέμης με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του να είναι διπλάσια αλλά και τριπλάσια πολλές φορές από αυτά της διαλυμένης Αθλητικής Κυριακής που παραπαίει τόσο σε πρόσωπα όσο και σε θεματολογία στο ρεπορτάζ όπως έγινε και χτες λίγη ώρα μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα των ομάδων και του μεγάλου ντέρμπι,όμως ο Ντέμης και η παρέα του παίζουν χωρίς αντίπαλο κάθε Κυριακή βράδυ. Η εκπομπή του ΟPEN χθες σάρωσε και έφτασε μέχρι και το 7,4% στο τέταρτο την ίδια ώρα που η εκπομπή της δημόσιας τηλεόραση έφτανε με το ζόρι το 2%.

Άλλος αέρας, καλεσμένοι πρώτης γραμμής στο Ντέμη και συζήτηση επιπέδου κόντρα σε μια άθλια εικόνα αυτή της Αθλητικής Κυριακής που προκαλεί θλίψη καθώς τα εκατομμύρια που έδωσε η κυβέρνηση τα κάνουν κουμάντο άνθρωποι που είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας με την τηλεόραση πήγαν στράφι καθώς δεν είναι υπερβολή ότι δεν μπορούν στο αθλητικό της ΕΡΤ με το χάος που επικρατεί να στήσουν εκπομπή της προκοπής και αυτό αποτυπώνεται για τα καλά στις τηλεθεάσεις.

Δεν χρειάστηκε παρά μόνο λίγες εβδομάδες για να συντρίψει ο Ντέμης την Αθλητική Κυριακή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: