Μια φοβερή καταγγελία αναγνώστη για τα «ναρκωτικά στο Κολέγιο Αθηνών» που ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ! «Ο γιος της τηλεπαρουσιάστριας, ο γιος του εφοπλιστή και ο Αλβανός ντίλερ ναρκωτικών»

Κοινοποίηση:
ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Από φίλο αναγνώστη ο οποίος προς το παρόν δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του (τα οποία και διαθέτουμε και συγγενικό του πρόσωπο εργάζεται στο Κολέγιο των πρωθυπουργών και εάν χρειαστεί θα τα παραδώσουμε στις εισαγγελικές αρχές για να μην συγκαλυφθεί το θέμα), λάβαμε πληροφορίες για όλα όσα τραγελαφικά  φέρεται να έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο χώρο του Κολεγίου Αθηνών. Ο αναγνώστης επισημαίνει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται γιος γνωστής τηλεπαρουσιάστριας, ο οποίος είχε διαφορές με ντίλερ ναρκωτικών και από εκεί ξεκίνησε το κακό. Μάλιστα αναφέρεται και το όνομά της, το οποίο επί του παρόντος δεν δημοσιοποιούμε, αναμένοντας την επώνυμη απάντησή της:

«…Ο γιος της τηλεπαρουσιάστριας… (αναφέρεται το όνομά της) που είναι μαθητής στο κολλέγιο διακινεί τα ναρκωτικά από Αλβανούς… είχε δώσει σε κάποιον γιο εφοπλιστή (δεν ξέρουμε το όνομα του) και αυτός δεν έδωσε τα λεφτά στον γιο της…, όταν του ζήτησε τα χρήματα, ο γιος του εφοπλιστή του απάντησε “να πας να τα πάρεις από την μάνα σου την πουτ@να” και στη συνέχεια ο γιος της … έφερε τους Αλβανούς να καθαρίσουν»

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Αναμένουμε λοιπόν την άποψη των κατονομαζομένων. Επισημαίνουμε ότι παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας (μέχρι και τα ΕΚΑΜ πήγαν στο σημείο), ουδέν εντοπίστηκε. Ούτε γάτα δηλαδή ούτε ζημιά και ας όλοι το χουν τούμπανο και η ΕΛ.ΑΣ, κρυφό καμάρι. Ας είναι καλά ο βλάξ πρόεδρος του Κολεγίου Αθηνών, αυτός ο ανεκδιήγητος Συνολάκης, σύμβουλος και φίλος των Μητσοτάκηδων και του πρωθυπουργού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όχι τρύπιες βάρκες όπως κάποιους σήμερα!

  2. ΜΑΚΕΛΕΙΟ ,από εσένα περιμένουμε να αναδείξεις το θέμα με τα ανάλογα στοιχεία που πάντα εσύ δημοσιεύεις. Το θέμα ειναι σοβαρό , γιατί πρόκειται για γόνους κοινωνίας τα λεγόμενα σ@τοκολεγιόπαιδα που αύριο-μεθαύριο θα θέλουν με τη σειρά τους να πάρουν τις τύχες μας η σαν πολιτικοί ,μεγαλοδημοσιογραφοι , μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλολαμόγια , σαν τους πατεράδες τους και τα ξέκωλα μητέρες τους.

  3. ΟΛΗ Η ΛΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΪΔΡΥΜΑ…

  4. Το 90% των σκατοαλβανών διακινεί ναρκωτικά αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν μπορούν να τους βρουν που και πως ξεπλένουν το χρήμα…

  5. Δύο λύσεις βλέπω η τα βρησκουν στα λεφτά η κάποιος-καποιοι θα πηδήξουν από μπαλκόνι λίαν συντόμως.πονταρω να νικήσουν οι οβριεφοπλιστες.

  6. Ρε αφηστε τα “παλληκαρια” να σνιφαρουν! Θα τα βαλουμε με τις….βασιλικες τους οικογενειες ? Αυριο καποιο απ αυτα θα…..κυβερναει την Ελλαδα! Καλη χουζουρα συμπατριωτες στους καναπεδες!

  7. Η ΚΡΕΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ

  8. Αυτά τα ξέρουν και στο σουπερμάρκετ του φάρου. Στο ΑΤ ποιοι τα παίρνουν και που δινουν μετρικό για να τα κουκουλώνουν…???

Comments are closed.