Μια καληνύχτα στην Ελλάδα! Το κείμενο “γροθιά” της αναγνώστριας για τη χώρα μας

Κοινοποίηση:
santorini_greece_ape

Η αναγνώστρια Χριστίνα, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και να εκφράσει τα παράπονά της μέσω ενός κειμένου που συνέταξε η ίδια. Θέλησε, η αναγνώστρια να πει μια “ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”!

Διαβάστε:

“Καληνύχτα Ελλάδα μου, που κάθε χρόνο έχεις πάνω από 350.000 εκτρώσεις αλλά για τα δικαιώματα αυτών των ψυχών κανείς δεν βγαίνει απ’ το κράτος σου να μιλήσει!

Καληνύχτα Ελλάδα μου, που κάθε χρόνο έχεις χιλιάδες νεκρούς από τροχαία ατυχήματα αλλά βλέπεις το κράτος σου εκεί δεν φρόντισε να σου φτιάξει τους δρόμους και να επενδύσει στην παιδεία σου ως οδηγός, φρόντισε να μείνει μόνο στο πρώτο σκέλος, να σου κρατάει τα χρήματα απ’ τα διόδια μήπως “μεγαλώσεις”και τα χρειαστείς Ελλαδίτσα μου!

Καληνύχτα Ελλάδα μου, που αυτοί που σε κυβερνάνε σε βλέπουν μεγαλώνεις και να γίνεσαι τρανή, έτσι μας λένε στα κανάλια ΤΟΥΣ.. Αλλά βρε Ελλαδίτσα μου εγώ μάλλον μεγάλωσα και δεν βλέπω καλά, σε βλέπω συνέχεια να μικραίνεις, την Μακεδονία σου στην δώσανε με υπογραφές όταν οι προγονοί σου την πλήρωσαν με αίμα, τα νησιά σου στα δίνουν τώρα με διάλογο στην φίλη γείτονα χώρα σου, έτσι δημοκρατικά όπως μόνο οι κυβερνήτες σου ξέρουν!

Καληνύχτα Ελλάδα μου, που με το πρόσχημα ενός εργαστηριακού κατασκευασμένου ιού και μια καλά πουλημένης και τρομολάγνας ενημέρωσης σου αφαιρούν την ελευθερία! Αντίο στην ελευθερία σου λοιπόν με το πρόσχημα της υγείας σου! Διότι με τις μάσκες που σου επιβάλλουν δεν σε αρρωσταίνουν εισπνέοντας διοξείδιο του άνθρακα.. Άλλωστε ξέρουμε τι εξπέρ είναι το σύστημα σε θέματα υγείας, με τον καρκίνο να μαστίζει την χώρα μας δεν επενδύουν σε φάρμακα κατά αυτού, ούτε και αλλάζουν τρόπους διατροφικής συνήθειας στον λαό  με τις ένα σωρό καρκινογόνες επεξεργασμένες τροφές..

Καληνύχτα Ελλάδα μου, που την ώρα που σου ξεπετάνε την πρώτη κατοικία στο σφυρί σε ξεπουλάνε στους Τούρκους, σου χτίζουν τέμενος και φροντίζουν για  τα δικαιώματα των μουσουλμάνων ,την ίδια ώρα που σου ατιμάζουν την Αγία Σοφία και σου αφαιρούν τα θρησκευτικά σου δικαιώματα στην ίδια σου την χώρα, σε έχουν καταχρεώσει απ΄ την λάθος διαχείριση στην οικονομία και με τo lockdown , σου λένε ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ και δες τα κανάλια μας, έχουμε βάλει καλές μαριονέτες – δημοσιογράφους να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου με τον κατασκευασμένο ιό, να σε τρομοκρατούν όσο εγώ, το κράτος σου, θα σε κλέβω , δεν θα σε προστατεύω και σε όποιον πάει να σου πει την αλήθεια και να σε ξυπνήσει θα τον σκοτώνω ή τουλάχιστον θα προσπαθώ! (Βλέπετε όλοι την δολοφονική επίθεση εναντίον του Στέφανου Χίου)

Φυσικά μη ξεχάσω να πω καληνύχτα και στην ιεραρχία της εκκλησίας σου Ελλάδα μου! Εν μέσω ενός ιού αντί να έχουν ανοιχτές τις εκκλησίες πάνε και τις κλείνουν, απαγορεύουν την Θεία Κοινωνία και ντύνουν τους πιστούς σαν καρναβάλι!

Βρε Έλληνα σύνελθε! Πότε στα χρόνια της εκκλησίας κόλλησε κανείς απ’ την Θεία κοινωνία;;Λεπροί κοινωνούσαν και δεν μεταδιδόταν η ασθένεια! Πώς να μεταδοθεί άλλωστε.. κολλάει βρε ο Χριστός ασθένεια; Μόνο ζωή κολλάει, μόνο ζωή! Αλλά ποιος να μας τα πει αυτά Έλληνες; Οι δεσποτάδες μας, ξέχασαν πώς υπηρετούν τον Χριστό και πρέπει να μας οδηγούν σύμφωνα με όσα θέλει Εκείνος και όχι εκείνοι της κυβέρνησης! Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το φιάσκο με την τραγουδίστρια επάνω σε καρότσα και τα όργανα για ”εμψύχωση” του λαού και τον πρωθυπουργό μας να την συγχαίρει όταν το ίδιο διάστημα καρότσα με παπά που έκανε λιτανεία την εικόνα της Παναγίας μας χωρίς να έρχεται σε επαφή με κανέναν, του έκοψαν πρόστιμο και τον σταμάτησαν.. Λογικά πράγματα έτσι Έλληνα;; Απ’ την εικόνα της Παναγιάς πάνω σε καρότσα κολλάς, απ΄ την τραγουδίστρια με την μπάντα της , όχι, έτσι;;

Αλλά ξέχασα..σσσσσσσσσσσ, ησυχία συνείδησή μου, κάντε όλοι σσσσσ και ηρεμήστε τις συνειδήσεις σας, είπαμε, η Ελλάδα κοιμάται, μην την ξυπνήσουμε ντε! Έχει ακόμα λίγο να ξεπουληθεί , λίγο έμεινε…σσσσσσσ

Καλημέρα σε εσένα που κάποτε ήσουν Έλληνας, που είχες αξίες σου την πατρίδα την θρησκεία, την οικογένεια…Καλημέρα σε εσένα που στα πήρανε και δεν αντέδρασες γιατί ξέχασες την ιστορία σου, καλημέρα σε εσένα που είσαι στο τίποτα πια, ένα τίποτα…..”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ωραία έκθεση με πολλά καλολογικα στοιχεία
    χωρίς να θίγει πρόσωπα,μόνο εμμέσως.
    Σωστο κείμενο για πανελλαδικές και για δημοσίευση.Θα εκτιμούσα να έγινε από βαθύ
    πιστεύω μόνο,χωρίς δόση αυτοπροβολης.
    Είναι γελοίο κάποιοι σχολιαστές να στέκονται
    τόσο σχολαστικά στις εκτρώσεις και να εξετάζουν το θέμα βάση προσωπικών βιωμάτων.Καθε έκτρωση έχει τη δικιά της ιστορία και μόνο ο Θεός έχει δικαίωμα να το
    κρίνει.Καθε απόφαση που παίρνουμε άλλωστε
    είναι μέσα στο gaming του matrix virtul reality που ζούμε. Εκτιμώ τις συγγραφικές ικανότητες της Χριστίνας αλλά δε μας είπε κάτι που δεν γνωρίζουμε.Θα εκτιμούσα περισσότερο αν μας πρότεινε παράλληλα με το πολύ ωραίο κείμενο της κάποιον τρόπο αντίδρασης.Τελικα μπράβο στο μακελειό που
    το δημοσίευσε και δημιούργησε αξιόλογους
    σχολιασμούς και προβληματισμούς πέρα απ’
    τα τρέχοντα πολυσυζητημένα θέματα.
    Το θέμα των σχέσεων είναι τεράστιο.Η γέννηση ενός παιδιού είναι εξαιρετικής σημασίας και δε μπορεί να αναλυθεί σε δύο
    απλές γραμμές στηριζόμενη σε μερικές προσωπικές γνώμες.Μεταφυσικα κάθε παιδί
    είναι και μια τρύπα στην γυναικεία αύρα και
    η έλευση του ελκύει ενέργεια από τη σχέση
    του ζευγαριού.Κοινως χωρίζει δεν ενώνει.
    Αυτός είναι και ο λόγος που στις “υποαναπτυκτες” χώρες ,που η διαφορά μεταξύ άντρα γυναικας είναι τεράστια,με εμφανή καταπίεση της γυναίκας από τον άνδρα,να υπάρχει τόση υπεργεννητικότητα.
    Αυτη είναι η μεταφυσικη εξήγηση της υπεργεννητικοτητας στις “τρίτες” χώρες.
    Όσο για τις εκτρώσεις,θεωρώ ότι καλλιτερα
    να μην ενσαρκωθεί μια ψυχη παρα να υποφέρει ζώντας ως παιδί με γονείς που δεν το θέλουν.Αλλά κι αυτό ακόμα είναι προαποφασισμένο να συμβεί η όχι από τον Αιώνιο Νόμο της δράσης και της αντίδρασης.Τον νόμο του Κάρμα. Θα μπορούσα να γράφω σελίδες για αυτό αλλά δεν είναι επί της ωρας.Ισως μου δοθεί κάποια άλλη φορά ευκαιρία.
    Υ.Γ.Θεωρητικα και πρακτικά θα ήθελα να εκφράσω τη γνώμη μου ότι οι εκτρώσεις θα
    έπρεπε να απαγορευθούν με νόμο μετά τους
    δυο το πολύ τρεις πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης που συντελείται η πλήρης οργανογεννεση του εμβρύου.Μεταφυσικα η
    ψυχή εποπτεύει το έμβρυο κατά την διάρκεια
    της εγκυμοσύνης και εισέρχεται στο γήινο όχημα με την πρώτη ανάσα.

    1. Γελοία είσαι εσύ που θα μου κάνεις υπόδειξη με ποιόν τρόπο θα σχολιάσω! Και εσύ γυναίκα είσαι και το πιο πιθανό να είσαι στην κλίκα της κυρίας που το έγραψε. Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό επιτέλους γιατί είστε πολλές έτσι και Ελληνίδες! Αν δεν ήθελαν να σχολιάσουμε να αφαιρούσαν τα σχόλια! Διαφορετικά δεν θα μου κάνεις υπόδειξη τον τρόπο που θα σχολιάσω. Κουμάντο στα παιδιά σου! Επειδή μιλάει για μένα θέλω να βάλετε το σχόλιο μου διαφορετικά να διαγράψετε και το κομμάτι που αναφέρεται σε μένα!

    2. Και να προσθέσω ότι δεν μιλάω από προσωπικά βιώματα. Προσωπικό βίωμα είναι η βλακεία και η κακία των άλλων γυναικών! Αν στηρίζω την ομοφυλοφιλία δεν σημαίνει ότι είμαι ομοφυλόφιλη. Αλλά για να το καταλάβει ένας άνθρωπος αυτό πρέπει να έχει και ένα μεσαίο δείκτη νοημοσύνης. Και δεν υπάρχει κανένα ατύχημα για τον κύριο που δεν ξέρω ποιος είναι και το έβαλε, που σημαίνει ότι ξέρω πολύ καλά τι γίνεται και εδώ πέρα και οι δημοσιογράφοι προστατεύουν συκοφάντες όχι απλά χωρίς στοιχεία αλλά διαδίδουν συκοφαντίες ατόμων που έχουν αγωγές ψυχιάτρων! Γιατί εμένα στο μυαλό μου θα πήγαινε σε εκτρώσεις που γίνονται από γυναίκες που βιάστηκαν! Αν δεν μιλούσα επειδή είμαι κακιά και να συκοφαντική άλλη γυναίκα επειδή είμαι κομπλεξική και πατσαβούρα! Σας παρακαλώ να βάλετε τα σχόλια μου και τις απάντησεις μου διότι οι σχολιαστές σας αντί να επικεντρωθούν στο κείμενο τους απαντούν σε μένα διότι είναι κακιασμένοι!

    3. Θα το κάνω bookmark το θέμα και κάθε μέρα θα της απαντώ μέχρι να της βάλετε την απάντηση μου διότι αναφέρεται στο δικό μου σχόλιο!

  2. Εσυ ρε ζωαδι αγκιστρωνεσαι στο φεμινισμο. Η Χριστινα μιλαει για την Ελλαδα και ειναι σαφης.
    Βεελαζε λυσσαρα βελαζε

    1. Ρε άντε στον διάολο που μιλάς λες και είσαι βόθρος. Ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε μαλάκα που θα κρίνεις το δικό μου σχόλιο ; Σχολίασε το άρθρο τους , εσύ ρε μαλακοηλιθιε μαλάκα με ποιό δικαίωμα λογοκρίνεις το δικό μου σχόλιο και με κρίνεις σκύλε; Τράβα στον διάολο γύφτουλα. Και να βάλετε την απάντηση μου αλλιώς να διαγράψετε και την δική μου γιατί βρίζει!

    2. Και φεμινιστικό το αποκαλείς εσύ! Εγώ μιλάω για ανθρώπινα δικαιώματα! Από αυτήν την άποψη κι εσύ ο ίδιος οφείλεις να είσαι φεμινιστής! Άνθρωπε των σπηλαίων!

      1. Χαχαχαχα !! Εεελα κ βαριομουν !
        Γραφεις “Οι γυναίκες να συνεχίσω έχουν κάνει μεγάλους αγώνες για τα δικαιώματά τους και είναι ντροπή των άλλων γυν
        αικών να εναντιώνονται με τέτοιους τρόπους! ”
        Για φεμινισμο δε γραφεις γ@μω το αγ@μητο ΣΟΥ !!!;; για τι γραφεις ;; Πεταξες ενα “ανθρωπινα δικαιωματα” και σου φανηκε οτι θα μπερδευτω ;;;!
        ——
        Και ποια νομιζεις οτι σαι συ μ@ρη ΚΑΡΑΚΑΞΑ !που θιχτηκες για το τσιμπουκι που γραψες;;
        Εγω ειμαι αυτος που σου ξερναει καταμουτρα τις φολες που αμολας !
        Με ποιο δικαιωμα αμολας εσυ φολες;
        —-
        Α! Και απο βοθρο μια χαρα σε κοβω !
        Ελα κ@υλα, τοκ 2 μι..λαικ λαβερς ντου..

        1. Πόσο μαλάκας είσαι; Να σε είχα μπροστά μου να σου ρίξω μια ροχάλα και να σου ρίξω φόλα να ψοφήσεις γιατί είσαι τραγικός. Πες ότι είσαι χριστιανός ορθόδοξος εσύ για να γελάω 10 ώρες. Δεν σου απαντάω γιατί έχεις χαμηλό δείκτη νοημοσύνης στις μαλακίες που λες. Είσαι ζώο τελείως. Αγροίκος. Την γυναίκα σου θα της χώνεις και 2 μπουνίδια για να συνέλθει είμαι σίγουρη, εκτός αν είναι και αυτή σαν τα μούτρα σου και είστε και οι 2 οι τραμπούκοι της γειτονιάς και ρίχνετε και κανα μπουνίδι σε όποιον έχει πιο σκούρο δέρμα από σένα

        2. Αρκετοί που σχολιάζετε σε αυτό το σάιτ ντροπιάζετε τους Έλληνες να ξέρεις

  3. ΕΛΛΑΣ κουμάντο στα παιδιά σου και η ντροπή είναι αρκετών σχολιαστών που παρα την ηλικία τους είναι ξεφτίλες και ξεφτιλισμένες και αρκετοί επαγγελματίες διαφόρων χώρων που γράφουν στοχευμένα και κουτσομπολίστικα .Ξαναδιάβασε τι έγραψα γιατί έχεις κι εσύ πρόβλημα κατανόησης κειμένου που σε τυφλώνουν οι προσωπικές σου πεποιθήσεις , τυφλώνεσαι από το ελάττωμα του αρχηγού που μάλλον σε διακατέχει και δεν σέβεσαι τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε ανθρώπου . Οι γυναίκες να συνεχίσω έχουν κάνει μεγάλους αγώνες για τα δικαιώματά τους και είναι ντροπή των άλλων γυναικών να εναντιώνονται με τέτοιους τρόπους! Δεν το σκέφτηκα ώρα, μου έτυχε μια γυναίκα που δεν ήξερα ακόμη την δεδομένη στιγμή ότι ήταν στείρα πριν χρόνια να μου κάνει κήρυγμα ξαφνικά να παντρευτώ. Και της είχα απαντήσει ότι δεν με ενδιαφέρει ο γάμος γιατί για μένα η σχέση είναι σαν γάμος και ότι θα παντρευόμουν μόνο αν ήθελα να κάνω παιδιά. Εκείνη επειδή νόμιζε ότι ήδη το ήξερα πως δεν μπορούσε η ίδια να κάνει παιδιά αντέδρασε παράλογα και μου την είπε. Μετά έμαθα ότι ήταν στείρα και κατάλαβα πόσο κομπλεξική ήταν που έβγαζε το απωθημένο της με άσχημη συμπεριφορά χωρίς να της κάνω τίποτα. Απλά δεν σεβόταν την άποψη μου και ήταν δικαίωμα μου να έχω τα δικά μου πιστεύω. Μου την θύμισε και το θεωρώ ντροπή ειδικά δημόσια οι γυναίκες να μην στηρίζουν άλλες γυναίκες! Αυτό είναι ντροπή! Και μάλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

  4. ΑΚΟΥ ΑΗΔΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕΙΣ ???? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!! ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΓΥΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ????ΑΚΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΡΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ !!!!ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ !!!!!

  5. Να πω στην αναγνωστριά σας ότι όταν ισχυρίζεσαι χωρίς στοιχεία επειδή κάποια είπε ψέματα ότι για παράδειγμα έχει κάνει έκτρωση κάποια χωρίς να έχει κάνει να έχει και το θάρρος από την στιγμή που έχει αυτή όλες τις αρετές που οι Έλληνες δεν έχουν πια αλλά μόνο αυτή, να μην τα διαδίδουν σε δημοσιογράφους και να γράφει με ονοματεπώνυμο για να φάει μήνυση. Να πάνε στις σπηλιές που θα δώσουν λογαριασμό οι γυναίκες αν θα κάνουν έκτρωση ή όχι. Μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα και ιδιωτικές ζωές. Εκτός αν είναι στείρα η Χριστίνα και τα βάζει με άλλες γυναίκες. Επίσης όλοι αυτοί οι σπουδαίοι Έλληνες αναγνώστες σας ας μάθουμε όλοι τις δικές τους ζωές λίγο γιατί πολυ σπουδαίοι το παίζουν. Όπου ακούς πολλά

  6. Πολυ σωστο το κειμενο σου Ταιδια πιστευω και εγω και χιλιαδες ΕλληνεςΟμως δεν κοιμομαστε Μας λειπει ο σωστος ηγετης οταν εμφανιστει Αυτος τοτε θα αλλαξουν ολα Οι Ελληνες περιμενουν……..

  7. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΜΠΡΑΒΟ ,ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ”””ΕΝΤΟΛΗ ””’ ΝΑΙ ””’ΕΝΤΟΛΗ””’ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ Κ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ,ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Comments are closed.