Μια γνήσια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση! MIGATO: Από το πρώτο κατάστημα στη Λαμία το 1983, στην αυτοκρατορία του 21ου αιώνα!

Κοινοποίηση:
5

Μια εξαιρετική ελληνική εταιρία, με 100% ελληνικό dna είναι της οικογενείας Γάτου που βρίσκεται πίσω από το γνωστή σε όλους μας εταιρία MIGATO.

Από την ίδρυση της εταιρείας το 1983 και το πρώτο κατάστημα στη Λαμία, το 1989, μέχρι και σήμερα, τα σχέδια της MIGATO έχουν μεγαλώσει αρκετές γενιές Ελλήνων.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Παναγιώτης Γάτος, με πολυετή εμπορική εμπειρία από την Αμερική, ήθελε να επιστρέψει και να κάνει κάτι στη χώρα του. Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και με το παραπάνω! Με πολύτιμο σύμμαχό του την οικογένειά του, ξεκίνησε μαζί με τη γυναίκα του Μαρία Ζαχαράκη Γάτου μια εταιρεία που μεγαλώνει συνεχώς, μετράει ήδη 120 (!) καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης αριθμεί πάνω από 400 συνεργάτες, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν καταγράψει πολλά χρόνια αφοσίωσης και βαθειάς πίστης στην εταιρία.

Από το 2008, τα χρόνια της κρίσης δηλαδή, η MIGATO αντί να μειώσει, διπλασίασε τα καταστήματά της στην χώρα, φτάνοντας τα 90 καταστήματα σε όλη την επικράτεια, ενώ παράλληλα ίδρυσε και το ηλεκτρονικό κατάστημα migato.com, που εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της MIGATO βρίσκονται στην Αθήνα και αποτελούνται από ένα ιδιόκτητο κτίριο 4500μ2 στο οποίο στεγάζονται όλες οι διευθύνσεις. Επίσης διαθέτει δική της αυτόνομη μονάδα διανομής των προϊόντων της. Σε ένα υπερσύγχρονο κτήριο 15.000 τμ. σε βιομηχανική περιοχή 25 χλμ. έξω από την Αθήνα (Μαγούλα Αττικής), πραγματοποιείται η αποστολή των προϊόντων σε όλα τα σημεία πώλησης εντός και εκτός Ελλάδας.

Εξωτερικό

Ήδη στη διεθνή της παρουσία συγκαταλέγονται 7 καταστήματα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, 5 στην Κύπρο, 4 στο Κατάρ, 2 στη Σαουδική Αραβία και πολλά ακόμα σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων, όπως Κουβέιτ, Ομάν, Λίβανο και Κόσοβο. Στην ανάπτυξη της εταιρίας στο εξωτερικό, σημαντικό ρόλο έχει παίξει και το καινούργιο εντυπωσιακό “shop concept”, πάνω στο οποίο βασίζεται το πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα ναυαρχίδα της MIGATO, στο νούμερο 1 της Ερμού.

Έχει μπει στην εταιρία και η δεύτερη γενιά

Στα ηνία της εταιρείας πλέον βρίσκεται και η δεύτερη γενιά της οικογένειας, ο Πέτρος και η Αμαλία Γάτου και συνεχίζουν το όραμα η MIGATO να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να γράψει τη δική της μοναδική ιστορία.

1 2 3 4

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: