Μια βρωμοφυλλάδα που χρηματοδοτεί ο Σαββίδης υποσκάπτει τα εθνικά συμφέροντα. Το πιο ντροπιαστικό εξώφυλλο της χρονιάς για τον “φίλο του Πούτιν”. Εμετός. Ούτε για να τυλίγουμε ρέγγες…

Κοινοποίηση:
ethnos-savvidis

Αυτό είναι ένα από τα πιο γελοία, ανθελληνικά, μισελληνικά και κατάπτυστα δημοσιεύματα, της παλιοφυλλάδας-γιατί για παλιοφυλλάδα πρόκειται- που εκδίδεται στην ελληνική αγορά, με το ζεστό παραδάκι του κυρίου Ιβάν Σαββίδη.

Του επιχειρηματία που η ΝΔ τον παρακολουθούσε από την κορυφή μέχρι τα νύχια “για να μάθει και να ακούσει, εαν είναι λαθρέμπορος, υποκλέπτοντας ακόμα και τις συνομιίες που είχε με αγαπημένα τρου πρόσωπα”, γεγονός που όχι μόνον δεν αμφισβητείται αλλά είναι μια ξεκάθαρη υπόθεση τρανταχτής υποκλοπής. Και ο κ.Σαββίδης, προφανώς για να ρεφάρει επιχειρηματικά, θεώρησε ότι με το να υποστηρίξει την κυβέρνηση των άθλιων εθνομηδενιστών-μπολσεβίκων, εξομοίωσε τον Πούτιν με τον Τσίπρα, προσβάλλοντας όχι μόνον την νοημοσύνη μας αλλά και τον Πρόεδρό του, τον κύριο Πούτιν.

Αυτή λοιπόν η παλιοφυλλάδα-με πενιχρές πωλήσεις στην αγορά- θυσιάζοντας το κομματικό συμφέρον στο εθνικό βγήκε το Σαββατοκύριακο, με αυτό το τρισάθλιο εξώφυλλο.

Κύριε Σαββίδη, ντροπή. Και το λέμε όσο πιο κομψά μπορούμε. Κρίμα για την καταγωγή σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: