Μια από τις προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα για το 2023 επαληθεύτηκε!

Κοινοποίηση:
κιξφη

Η Vangelia Pandeva Gushterova, ευρύτερα γνωστή ως Μπάμπα Βάνγκα, ήταν μια γυναίκα από τη Βουλγαρία που γεννήθηκε το 1911, γνωστή για την υποτιθέμενη ικανότητά της να προβλέπει το μέλλον. Αν και έχασε την όρασή της στην παιδική της ηλικία, οι οπαδοί της πιστεύουν ότι απέκτησε την αλλόκοτη δύναμη να προβλέπει καίρια παγκόσμια γεγονότα.

Οι προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα αποτέλεσαν πηγή ίντριγκας, προσελκύοντας την προσοχή τόσο του κοινού όσο και των ηγετών, με προσωπικότητες όπως ο Βούλγαρος τσάρος Boris III και ο Σοβιετικός ηγέτης Leonid Brezhnev να αναζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τη διορατικότητά της. Οι προβλέψεις της, οι οποίες υποστηρίζεται ότι εκτείνονται μέχρι το έτος 5079, έχουν συγκεντρώσει αφοσιωμένο κοινό, ιδίως μεταξύ εκείνων που της αποδίδουν την πρόβλεψη του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του ρωσικού υποβρυχίου Κουρσκ, καθώς και των τραγικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αν είστε ακόμα διστακτικοί ως προς το αν θα πιστέψετε κάποιες από τις προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα, ίσως τώρα να τους δώσετε μεγαλύτερη προσοχή – καθώς μία από τις προβλέψεις της για το 2023 μόλις επαληθεύτηκε.

Η Μπάμπα Βάνγκα προειδοποίησε πριν πολλά χρόνια ότι την 1η Δεκεμβρίου του 2023 το λεγόμενο «ηλιακό τσουνάμι» θα προκαλούσε χάος σε όλο τον κόσμο και θα ανάγκαζε την κοινωνία να γυρίσει πίσω στον Μεσαίωνα, αφού θα κατέστρεφε το μαγνητικό πεδίο της Γης.

Αυτό που περιέγραψε αναφέρεται σε διάφορα φαινόμενα στην επιφάνεια του Ήλιου, συμπεριλαμβανομένων των ηλιακών εκλάμψεων και των τεράστιων εκρήξεων.
Το προέβλεψε και έγινε. Οι μετεωρολόγοι προειδοποίησαν για μια ηλιακή καταιγίδα που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στις υπηρεσίες διαδικτύου, ραδιοφώνου και GPS.

«Η ηλιακή καταιγίδα θα μπορούσε να επηρεάσει το μαγνητικό πεδίο της Γης και είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στις επικοινωνίες, καθώς και να προκαλέσει ένα έντονο σέλας», δήλωσε η φυσικός διαστημικού καιρού Tamitha Skov.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: