Μητσοτάκης: Ανελέητο σφυροκόπημα από δημοσιογράφο της Washington Post που εξαφάνισαν τα εδώ ΜΜΕ

Κοινοποίηση:
mitsotakis-aneleito-sfyrokopima-dimosiografo-tis-washington-post-poy-696x391

Μπορεί να ΜΜΕ του καθεστώτος να αποκρύπτουν τα… χαστούκια που δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά, δυστυχώς γι’ αυτόν και τους Έλληνες δημοσιογράφους, οι ξένοι δημοσιογράφοι τους βγάζουν στη σέντρα. Κοινώς, τους διαπομπεύουν.

Όπως συνέβη και με την Lally Weymouth, δημοσιογράφο της Washington Post, η οποία στη συνέντευξη που πήρε από τον Κ. Μητσοτάκη, του ζήτησε να απαντήσει για την πρόσφατη θέσπιση νομοθεσίας κατά των fake news και το αρ. 191 το οποίο επισύρει ποινή φυλάκισης ή χρηματικής ποινής σε όσους, εκφράζοντας δημόσια τις απόψεις τους για την οικονομία, τον τουρισμό, την αμυντική ικανότητα της χώρας, τις διεθνείς της σχέσεις ή τη δημόσια υγεία, θεωρηθούν πως διαδίδουν «fake news».

Και μάλιστα το έκανε μετ’ επιτάσεως, φέρνοντας σε δύσκολη θέση ένα άτομο που δεν έχει κανένα λογικό και δημοκρατικό επιχείρημα για τον χουντικής έμπνευσης νόμο που πέρασε από τη Βουλή.

Ο διάλογος που αποσιωπήθηκε στην Ελλάδα, αλλά δημοσιεύθηκε στην Washington Post, είναι ο εξής:

Ερ.: Το ελληνικό κοινοβούλιο πέρασε πρόσφατα έναν νόμο που μετατρέπει σε ποινικό αδίκημα τη δημοσίευση fake news και θέτει υπόλογους τόσο τον ιδιοκτήτη του μέσου όσο και τον δημοσιογράφο.

Απ.: Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε ό,τι μπορεί να δημοσιεύεται, ώστε οι fake news ιστορίες, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με την δημόσια υγεία, να μην παίρνουν μεγάλη προβολή.

Ερ.: Νομίζω ότι αυτό θα ήταν λάθος. Γιατί χρειάζεστε να επιτεθείτε στα ΜΜΕ;

Απ.: Αυτό που κάνουμε είναι αρκετά μετρημένο και πολύ έγκυρο.

Ερ.: Γιατί απλά δεν το κάνετε;

Απ.: Είστε τόσο έμπειρη δημοσιογράφος, θα σκεφτώ σοβαρά την τοποθέτησή σας.

Ερ.: Είστε πολύ πετυχημένος πρωθυπουργός. Γιατί να το κάνετε αυτό; Εσείς περισσότερο από άλλους θα έπρεπε να είστε συνηθισμένος στα ΜΜΕ. Είστε δημόσιο πρόσωπο εδώ και χρόνια, είναι ένας ολισθηρός δρόμος.

Απ.: Έχω δεχθεί κι εγώ επιθέσεις, δεν είναι για εμένα, είναι για την… δημόσια υγεία. Από την άλλη θα μπορούσε κάποιος να πει ότι οι ιστορίες αυτές βρίσκονται ήδη στο Διαδίκτυο και κανείς δεν μπορεί να λογοκρίνει το Διαδίκτυο.

Ερ.: Διαφωνώ με τους αντιεμβολιαστές, αλλά δεν θα τους λογόκρινα.

Απ.: Tο δέχομαι το σχόλιό σας. Αναφορικά με τους αντιεμβολιαστές αυτό που κάνουμε είναι να κάνουμε τη ζωή δύσκολη για εκείνους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Δεν κάνουμε τα εμβόλια υποχρεωτικά και δεν τους επιβάλουμε lockdown.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σε εμάς κάνεις τη ζωή δύσκολη βλάκα Κούλη ή στην οικονομία;;; Τα εστιατόρια, τα καφενεία, τα σινεμά , τα θέατρα. τα γυμναστήρια …Αυτά χτυπάς ρε…Αυτοί θα χάσουν τα λεφτά μας…Όπως τα ‘χουν χάσει και κλαίνε και ετοιμάζουν λουκέτα…

  2. Ο άνθρωπος είναι πολύ μακάκας!!!!!!!!! πιο μακάκας δεν γίνεται!!!!!!!!!!!!!

  3. Αφού τους εκβιάζεις για να το κάνουν, τί δεν είναι υποχρεωτικό??!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. «Αναφορικά με τους αντιεμβολιαστές αυτό που κάνουμε είναι να κάνουμε τη ζωή δύσκολη για εκείνους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Δεν κάνουμε τα εμβόλια υποχρεωτικά και δεν τους επιβάλουμε lockdown.»
    Τι δημοκρατικό!!!
    Αυτη η εκδικητική συμπεριφορά είναι επειδή ενδιαφέρεσαι για την υγεία τους!!!
    Πόσο ηλίθιος παίζει να είσαι που δίνεις τέτοιες δημόσιες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΜΑ!!

  5. Να σου κανει την ζωη δυσκολη ο θεος με πολλαπλους καρκινους καθαρμα

Comments are closed.