Μητροπολίτης Μόρφου για Ουκρανία: Πρέπει να γίνει πόλεμος για να ξεκαθαρίσουν τα διαβολόπαιδα

Κοινοποίηση:
1-morfou-neofitos-apantas-sumvouleuei-epikaira-themata-740x444-1-1-2

Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ασχολήθηκε και με το θέμα της Ουκρανίας, χαρακτηρίζοντας τον πόλεμο ως «αναγκαία εγχείρηση» ώστε να γίνει «ξεκαθάρισμα», αφού στην εποχή μας υπάρχει «πολλή αμαρτία, πολλή ασέβεια και πολλή απιστία».

Το 1990, όπως είπε ο Μόρφου Νεόφυτος, έναν χρόνο πριν «κοιμηθεί» ο γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης, πήγε για προσκύνημα στον ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι. Εκεί, καθόταν και «μιλούσε» με τον Αγιο (προσευχόταν).

«Πολλή αμαρτία, πολλή ασέβεια και πολλή απιστία στον κόσμο» είπε ο Αγιος Ιωάννης στον Πατήρ Ιάκωβο, «γι’ αυτό πρέπει να γίνει πόλεμος».

Τότε, όπως αφηγείται ο Νεόφυτος, ο «ευαίσθητος και συμπονετικότατος» Ιάκωβος, του είπε «όχι Αγιε μου, από μικρό παιδί όλο σε πολέμους και ταλαιπωρίες βρέθηκα και αν γίνει έξαφνα πόλεμος θα χαθούν και ψυχές πριν προφτάσουν να μετανοήσουν».

«Πρέπει να γίνει πόλεμος, πρέπει να γίνει πόλεμος, πρέπει να γίνει πόλεμος», του απάντησε ο Αγιος Ιωάννης.

«Ο Θεός να κάνει ένα ξεκαθάρισμα»
«Αν δεν γίνει πόλεμος» πρόσθεσε ο Μόρφου, πως του είπε ο γέροντας Ιάκωβος, «τα παιδιά των παιδιών σου, (δηλαδή τα εγγόνια της γενιάς του Νεόφυτου) δεν θα είναι κανονικά παιδιά. Θα είναι διαβολόπαιδα. Γι’ αυτό θα προτιμήσει ο Θεός να κάνει ένα ξεκαθάρισμα και ό,τι μείνει».

«Ολα αυτά που γίνονται τώρα», είπε, κλείνοντας την ομιλία του ο μητροπολίτης Μόρφου, «είναι μια αναγκαία εγχείρηση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι
    κατά τον Σοφοκλή (Αντιγόνη στιχ. 620-623) τὸ κακὸν δοκεῖν ποτ᾽ ἐσθλὸν τῷδ᾽ ἔμμεν’ ὅτῳ φρένας θεὸς ἄγει πρὸς ἄταν (το κακό φαίνεται για καλό σε αυτόν του oποίου το μυαλό ο θεός οδηγεί προς την άτη – δηλ. σε όποιον του σκοτίζει το μυαλό για να τον οδηγήσει στη συμφορά).

  2. Καλός άνθρωπος. Της αγάπης και του θεού. Ψεκασμένοι τέτοιους σαλταρισμένους ψυχοπαθείς ακούτε. Και του λέτε και μπράβο. Ο τραγόπαπας είναι για ζουρλομανδύα. Έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του.

  3. δεν ξερω αν πρεπει να γινει πολεμος ή όχι.
    Αυτό που ξέρω ότι είναι ότι ο πλανήτης δεν μπορει να συνεχισει ετσι.
    Το 90% του πλανητη πειναει και 2.000 δισεκατομυριουχοι ανα τον πλανητη ζουν Φαραωνικά.
    Αυτό δεν μπορει να συνεχισει. Θα ερθει φτωχεια και μεγαλη αναταραχή διοτι πρεπει να καταλαβει ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ότι οσο ψηφιζει τις μαριονετες της ΝΤΠ που είναι μεσα στη Βουλη, η ζωη του θα γινεται ολο και μεγαλυτερη τυραννια. Τυρρανια με φτωχεια μαζι.

    Οσο οι λαοι του κοσμου δεν επαναστατουν εναντια στο παγκοσμιο συστημα, τοσο η ζωη τους θα γινεται συνεχως χειροτερη.

  4. Μαλιστα μολις μαθαμε και επισημα απο τα χειλη του εκπροσωπου του ιδιου του Θεου…(του δινει ραπορτο καθε 3 μερες) οτι ο Θεος της αγαπης … ειναι πολεμοχαρης …και καθε φορα που γινεται πολεμος με λιγα λογια το θελει και το ευχαριστιεται…γιατι μονο ετσι μπορει να βγαλει απο τη μεση τα διαβολοπαιδα…Ξερετε ολα αυτα τα αοπλα ανηλικα που κειτονται νεκρα στη μεση του δρομου καθε φορα που γινεται ενας πολεμος …τωρα εχουν και ονομα ειναι διαβολοπαιδα ……και τωρα επιτελους μαθαμε οτι ολα αυτα γινονται και με τις ευλογιες του ιδιου του Θεου…

  5. «Πόλεμος πάντων μέν πατήρ ἐστί, πάντων δέ βασιλεύς»

  6. ουστ τουρκοπαπα που θες κ πολεμο.κοπριτη η υποτιθεμενη εκφραστες της αγαπης κοπροσκυλα δρομο ολλοι

Comments are closed.