Μητρικό Σκάφος; Τεράστια ανωμαλία 800 χλμ, σε ραντάρ, διασχίζει απόσταση όσο δύο φορές Κρήτη Θεσσαλονίκη σε κλάσμα δευτερολέπτου [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
mother

Στις 8 Μαΐου 2020, ο Mrmb333 ερευνητής και YouTuber, παρατήρησε μια τεράστια ανωμαλία στο ραντάρ και αρχικά θεώρησε ότι ήταν απλώς μια λανθασμένη αποτύπωση του ραντάρ Dopler, έως ότου συνειδητοποίησε ότι είχε πλάτος πάνω από 500 μίλια, δηλαδή περίπου 800 χλμ και ότι αυτή η μυστηριώδης ανωμαλία διέσχισε μία απόσταση, από το βόρειο Idaho των ΗΠΑ, στο Saskatchewan του Καναδά μέσα σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, σαν να πήδηξε από το ένα σημείο στο άλλο.

Η απόσταση ανάμεσα στα δύο προαναφερθέντα σημεία είναι γύρω στα 1600 χλμ, δηλαδή περίπου όσο δύο φορές η απόσταση Κρήτη – Θεσσαλονίκη. Εφόσον ευσταθούν τα λεγόμενα του Mrmb333 για το χρόνο που χρειάστηκε η “ανωμαλία” να πάει από το ένα σημείο στο άλλο, αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για κάτι πολύ παράδοξο και ιδιαίτερα αφύσικο.
Το πιο απλό πράγμα που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος, δεδομένης της απίστευτης ταχύτητας που μετακινήθηκε από τα νοτιοδυτικά προς τα βορειοανατολικά, θεωρητικά θα πρέπει να ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από ένα σμήνος πουλιών, ένα αεροπλάνο ή ελικόπτερο, ή ένα drone, ή ακόμα και κάποιο μετεωρολογικό φαινόμενο.

Το περιστατικό αυτό, μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, παραμένει ασαφές ως προς το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί κάποιες επίσημες εξηγήσεις. Έτσι, λοιπόν, είναι πολύ εύκολο για τον οποιονδήποτε να σχηματίσει την άποψη ότι αυτό που κατέγραψε το ραντάρ καιρού θα μπορούσε πιθανότατα να αντανακλά κάτι που προήλθε από το διάστημα…
Άραγε, πόσο πιθανό ή απίθανο είναι να πρόκειται για ένα τεράστιο ΑΤΙΑ; Ίσως, ένα μητρικό σκάφος;

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε αυτό που κατέγραψε το κανάλι Mrmb333 του YouTube, οπότε ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Αν δεν θέλετε να δείτε και άλλα παράξενα που καταγράφηκαν, το επίμαχο σημείο ξεκινάει από το 1:47.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Πηγή: diadrastika.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: