Μητέρα τριών παιδιών υπερασπίζεται τη γονεϊκότητα και το sexiness χτυπώντας τα στερεότυπα

Κοινοποίηση:
δφφγ

Η κοινωνία μας είναι γεμάτη από στερεότυπα και αντιλήψεις για το πώς πρέπει να είναι οι άνθρωποι ανάλογα με την ηλικία τους, το στάτους τους και την συνθήκη ζωής τους. Από τη στιγμή που κάποιος γίνεται γονέας κουβαλάει στους ώμους του μία επίφαση σοβαρότητας που «ταιριάζει» στην περίσταση. Αυτό το ταμπού θέλει να σπάσει και μία σταρ του TikTok και του Instagram και μητέρα δίνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης σε άλλες νέες μητέρες και γονείς.
Πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν μια αντίληψη για το πώς θα ήταν μια μαμά τριών παιδιών η Kodye Elyse δείχνει στους ανθρώπους ότι τα στερεότυπα δεν πρέπει να έχουν σχέση με τη νεανική της εμφάνιση και τον τρόπο ζωής της.

Η μητέρα τριών παιδιών είπε ότι έχει βαρεθεί να την βάζουν σε ένα κουτί και θέλει να ενδυναμώσει τις γυναίκες ώστε να είναι ο εαυτός τους.

Η Kodye αποκάλυψε ότι είναι στην πραγματικότητα 34 ετών και έκανε τα παιδιά της όταν ήταν 24, 26 και 28 ετών.

Το TikTok της έχει 3,7 εκατ. followers – «Να κοιτάτε τη δουλειά σας»

Η 34χρονη εμφανίζεται συχνά να χορεύει διασκεδαστικά στο TikTok, όπου έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 3,7 εκατομμύρια ακόλουθους. Σε ένα από τα βίντεό της είπε: «Καλώς ήρθατε στο Bad Mom TikTok. Εδώ κρατάμε φρουτοσνακ στις τσάντες μας.

Η νεαρή μητέρα δέχεται τακτικά κριτική για τις επιλογές της σε ρούχα και ερωτικό περιεχόμενο. Ωστόσο, η ίδια απαντά επισημαίνοντας ότι ακόμη και οι μαμάδες φοράνε μπικίνι στην παραλία και ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα.

Ένας άλλος κριτικός γκρίνιαξε: «Σε βλέπω πάντα με φίλους και πάρτι, αλλά ποτέ με τα παιδιά σου… περνάς καν χρόνο μαζί τους; Είσαι μητέρα για αυτά;»

Ο Kodye απάντησε με τρεις απλές φράσεις και ένα βίντεο.

Είπε:

1. Είναι σχεδόν σαν να έχουν άλλο γονιό.

@kodyeelyseReply to @br4tsd0ii I left them water and snacks they’ll be fine

♬ Neon Moon – DJ Noiz

2. Τους προστατεύω από ανθρώπους σαν εσάς στο διαδίκτυο.

3. Να κοιτάτε τη δουλειά σας

Παρά τις αντιδράσεις, η μαμά του TikTok έχει μια τεράστια βάση θαυμαστών, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές σε κάθε βίντεό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός από το TikTok, έχει επίσης 164.000 ακολούθους στη σελίδα της στο Instagram, όπου μοιράζεται εντυπωσιακά στιγμιότυπα με μπικίνι και φανταχτερά ρούχα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: