Μην σκοτώνετε ΠΟΤΕ τις κατσαρίδες μέσα στο σπίτι σας! Δείτε τι θα συμβεί

Κοινοποίηση:
spitikatsarida

Υπάρχουν μερικά «κατοικίδια» που ενώ τα συναντάει κανείς σχεδόν σε κάθε σπίτι, θεωρούνται ανεπιθύμητα από τους ιδιοκτήτες και τους ενοίκους των σπιτιών, και όχι άδικα.

Βλέπετε αυτά τα «κατοικίδια», έρχονται στα σπίτια μας απρόσκλητα, κυριολεκτικά εισβάλλοντας και σπέρνοντας πολλές φορές τον πανικό. Πρόκειται για τις γνωστές αντιπαθητικές κατσαρίδες. Έτσι και τις αποκτήσετε είναι δύσκολο να τις ξεφορτωθείτε. Μη βασανίζεστε με την ερώτηση «πως θα ξεφορτωθώ τις κατσαρίδες για τα καλά;» Μάθετέ το εδώ…

Πώς θα ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες για τα καλά! Τι είναι οι κατσαρίδες
Οι κατσαρίδες ανήκουν στα έντομα, όπως είναι γνωστό. Υπάρχουν περισσότερα από 3.500 διαφορετικά είδη κατσαρίδας σήμερα. Οι κατσαρίδες θεωρούνται ότι είναι τα πιο πρωτόγονα από όλα τα φτερωτά έντομα στην ιστορία. Στην πραγματικότητα το είδος τους, στο σύνολό του, δεν έχει αλλάξει καθόλου εδώ και 300 εκατομμύρια χρόνια!

Εμφάνιση

Οι κατσαρίδες έχουν ένα επίπεδο, επίμηκες, μαύρο ή καφέ σώμα σε σχήμα κελύφους, έχουν μακριές κεραίες και ένα κεφάλι που εστιάζει προς τα κάτω. Τα θηλυκά δεν έχουν φτερά, αντίθετα με τα αρσενικά που έχουν δύο ζευγάρια φτερών.

Χαρακτηριστικά

Οι κατσαρίδες ζουν σε ζεστό, υγρό, δροσερό και σκοτεινό περιβάλλον, που στη φύση βρίσκεται στις τροπικές και υποτροπικές περιοχές. Αντίθετα με τη φήμη τους, μόνο λίγα είδη κατσαρίδας είναι γνωστά σαν οικιακά παράσιτα, διαλέγοντας να ζήσουν σε οικιακό χώρο αντί στο φυσικό τους περιβάλλον. Οι κατσαρίδες επιβιώνουν τρώγοντας ένα συνδυασμό τροφών από φυτικές και ζωικές ουσίες όπως χαρτιά, ρούχα, υπολείμματα τροφών, ξύλο, βιβλία, οικιακά ακάρεα και άλλα μικρά έντομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: