Μηνύσεις κατά του «Χρυσάνθεμου» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Ότι σας είπε είναι απόλυτο ψέμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή του OPEN φιλοξένησαν μια κοπέλα, την 22χρονη Αναστασία Κοζαδίνου, η οποία και υποστήριζε πως υποδύθηκε το μωρό σε ένα επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης».

 

Το ρεπορτάζ αναπαράχθηκε μαζικά, καθώς η σειρά είναι από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες τα τελευταία 20 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Άλλωστε, το «Κωνσταντίνου και Ελένης» συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Έλα όμως που βρέθηκε και έτερος διεκδικητής για τον ρόλο του Χρυσάνθεμου στο 5ο επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Ο κύριος Γεράσιμος Μαζαράκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή του OPEN και υποστήριξε πως όσα ανέφερε η κα. Κοζαδίνου είναι ψέματα.

Ο κύριος εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος και δήλωσε κατηγορηματικά πως ήταν η δική του κόρη που ανέλαβε τον ρόλο στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μάταια οι παρουσιαστές της εκπομπής προσπαθούσαν να του εξηγήσουν πως για το γύρισμα είχαν χρησιμοποιηθεί δύο μωρά. «Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Η ίδια κοπέλα πριν από κάποια χρόνια παρίστανε ότι ήταν το παιδί της Ελένης Ράντου» είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not», ανέφεραν επίσης πως επικοινώνησαν με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος και τους ενημέρωσε πως τα παιδιά ήταν δύο. Η ίδια η κυρία Κοζαδίνου είχε δηλώσει πως υπήρχαν δύο παιδιά στο γύρισμα, καθώς όπως εξήγησε εκείνη ήταν άρρωστη.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ένας χριστιανός τεχνικός δεν βρίσκονταν τότε (πρίν βγεί η σειρά σε dvds) να πατήσει διαγραφή και να μην υπάρχει ίχνος απ’ αυτή την μπουρδελοσειρά;τόσες αξιόλογες σειρές έσβησαν τα ρεμάλια της ΕΡΤ για να γράψουν ποδόσφαιρα κτλ. αυτή η σειρά έπρεπε να έχει διαγραφεί εντελώς…

  2. Έχετε καταλάβει ότι μόνο οι γέροι βλέπουν τηλεόραση πλέον;

  3. Μεγάλα υποτίθεται..κανάλια και στηρίζονται σε χιλιοπαιγμένες επαναλήψεις…Που στο καλό πήγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώπουλα που τσέπωσαν απο εμάς τους φορολογούμενους μέσω…Κούλη για το “Μένουμε σπίτι”?????

  4. Ο πρωθυπουργός της χώρας τι έχει να πει για όλα αυτά?

  5. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ…. ι χτενιζεται.

  6. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ 2ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

  7. μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα 20 και κάτι χρόνια με αυτό το κωλοέργο που δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται απ’ το 2002 τα μεσημέρια.

    1. Το παίζει εδώ και 20 χρόνια γιατί δεν πληρώνουν τους ηθοποιούς για τις επαναλήψεις.Συνήθως παίρνουν 1ε το επεισόδιο.Μου το έχει πει φίλος που δουλευε σε κανάλι.Για αυτό βλέπουμε κάποιες σειρές συνέχεια σε επανάληψη.Είχαν υπογράψει στα συμβολαια ότι δε θα πληρώνονται στις επαναλήψεις.

Comments are closed.