Με τις πωλήσεις στο ναδίρ… – Σκύλος έπιασε «δουλειά» σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
adespotos-skilos-hyundai-14

 

Ένας αδέσποτος σκύλος στη Βραζιλία έπιασε δουλειά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και έγινε viral.

Στην αρχή το προσωπικό της αντιπροσωπείας σκέφτηκε πως οι βόλτες του ζώου είναι κάτι προσωρινό και πως θα συνέχιζε προς αναζήτηση χαράς κάπου αλλού αλλά όσο περνούσε ο καιρός, ένα πράγμα ήταν βέβαιο- ο σκύλος ήταν αποφασισμένος να μείνει.

Η αντιπροσωπεία ονόμασε τον φιλικό σκύλο «Tucson Prime» και τον προσέλαβε, δίνοντάς του ακόμη και δική του ταυτότητα.

Παρόλο που τον υιοθέτησαν τον Μάιο, η ιστορία του σκύλου άρχισε μόλις πρόσφατα να γίνεται viral όταν η Hyundai Brazil δημοσίευσε φωτογραφίες του στον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας στο Instagram.

Όπως εξήγησαν, το αρχικό σχέδιο ήταν απλώς να παρέχουν στον σκύλο καταφύγιο, αλλά οι ικανότητές του στην επικοινωνία με τους πελάτες, του έφεραν την «προαγωγή».

Ο διευθυντής της τοπικής αντιπροσωπείας, Έμερσον Μαριάνο, είπε πως η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από απλώς θετική, προσθέτοντας πως το εργασιακό περιβάλλον έχει επίσης βελτιωθεί χάρη στην τόσο «προστατευτική και πειθαρχημένη φύση» του σκύλου.

Σχολίασε μάλιστα πως πολλοί πελάτες επιστρέφουν στο κατάστημα ακόμη και μετά την αγορά ενός αυτοκινήτου απλώς για να χαιρετίσουν τον σκύλο και να του φέρουν δώρα.

Ο ίδιος πήρε την απόφαση να περιμαζέψει τον σκύλο μια βροχερή νύχτα όταν ένιωσε άσχημα για το αδέσποτο ζώο, οπότε τον προσκάλεσε μέσα και του πρόσφερε τροφή και νερό.

Καθώς δέθηκε αμέσως μαζί του, πρότεινε στους υπολοίπους να τον υιοθετήσουν ως μασκότ.  «Στην τελική, η εταιρία υπήρξε πάντα φιλική προς τα ζώα, οπότε τώρα αποφασίσαμε να το εφαρμόσουμε και κυριολεκτικά, έχοντας το δικό μας κατοικίδιο σε τόσο δύσκολους καιρούς με τόσα εγκαταλελειμμένα ζώα», είπε ο Μαριάνο.

Μετά την υιοθεσία του, πήγαν τον Tucson σε γιατρό για όλα τα απαραίτητα εμβόλια και έχει γίνει όχι μόνο αληθινό μέλος της ομάδας, αλλά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει επίσης σε μια εθνική διαφήμιση για την εταιρία.

adespotos-skilos-hyundai-5

adespotos-skilos-hyundai-13

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: