Με τις κλωτσιές πέταξαν τον παλιοκαραγκιόζη Πνευματικό από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ – Στον Καιάδα ρίχτε τον τον πο#στη!

Κοινοποίηση:
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ΝΔ μετά τη θύελλα που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για τη «διαλογή» καρκινοπαθών.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας τίθεται εκτός κόμματος και εκλογικής μάχής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στον υποψήφιο βουλευτή τόνισε: «Λυπάμαι για μία δήλωση που έκανε ο Σπύρος Πνευματικός χθες… Επικοινώνησα και ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από την προεκλογική Μάχη και σε περίπτωση που εκλέγει να παραδώσει την έδρα του στον επόμενο ή στην επόμενη επιλαχούσα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης:

ΗΧΗΤΙΚΟ ΦΡΙΚΗΣ!!!! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!! “ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ…” – ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙΑΔΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ – “ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΖΕΙΣ- ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ…ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ο/Η Ακριβως αυτα έκανε ο ΧΙΤΛΕΡ - ειναι και στο ΚΑΤ το κάθαρμα λέει:

    Γιατρός στο ΚΑΤ ο καθήκης Πνευματικός.
    Φαντάσου να πάει κάποιος εκει από τροχαίο και να είναι αυτός εφημερία να πει ‘δεν έχεις καλη πρόγνωση’ μη χαλάμε και τις γάζες.

  2. Από πολιτικό συμφέρον τον διέγραψε. Ίδια σκατά πρεσβεύουν. Οι ζωές μας και οι ψυχές μας εχουν αξία μόνο για τον Θεό, τον Δημιουργό μας. Οι δαίμονες μας μισούν.

  3. ευγονικος ο παιδοφιλελε του κουλου…καμια εκπληξη…ευτυχως η εκδικηση του Θεου θαναι να παθουν οτι κανουν στους αδυναμους!αρα ας ετοιμαστουμε για την γενοκτονια των ανωμαλων απτο Θεο…σε βαθος χρονου φυσικα αποκαλυψεως φυσικα!

  4. Ρε αυτό που είπε ο Πνευματικός για τους Νεοδημοκράτες δεν είναι τίποτα 😂 Παμψηφεί θα εκλεγόταν αν δεν τον έπαυε η Κούλα 🤣🤣 Θυμηθείτε και τον άλλον που έλεγε ότι τα τρένα είναι ασφαλή και έσκισε σε σταυρούς στα Σέρρας.

  5. Γεια σου Κουλαρα το… ενισχυσες παλι το image σου μετα το κραξιμο στον Αγιο Σαββα! Τον αφησες τον “Πνευματικο” να λεει να μην πω τι, και μετα… θυσιαστηκε για παρτυ σου! Γιατι δεν τον διεγραψες στο καπακι? Να παραδωσει την…εδρα του αν εκλεγει! Ψηφαλακια ειν αυτα!

  6. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.. ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙ….. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΖΩΕΣ….

  7. Στις 5 προτάσεις 10 σαρδάμ έκανε.
    Τι σόι γιατρός είναι αυτός?

  8. Στα τσακίδια σούργελο.Οι καρκινοπαθείς μόνο κοστίζουν στο κράτος;Τα δικά σας τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα,εμείς δεν τα πληρώνουμε;

  9. Ο Μένγκελε αν ζούσε θα τον έπαιρνε στην ομάδα του. Κατά τα άλλα οι ναζιστής είναι φυλακή.

Comments are closed.