Ο “ΜΠΟΥΚΟΥΚΟΣ” ΑΔΩΝΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΙΣ ΠΛΑΖ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΑΥΤΑ; – ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ; ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

 

Πόσο κοστίζει το σετ (ομπρέλα – δύο ξαπλώστρες)

Τιμές Μυκόνου απέκτησε η κοσμοπολίτικη πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης… λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Οι επισκέπτες πληρώνουν πλέον το σετ (ομπρέλα – δύο ξαπλώστρες) στην τιμή των 80 ευρώ και στην παραλία δεν εισέρχεται παραπάνω κόσμος απο τον αριθμό των ομπρελοκαθισμάτων.

Τα εισιτήρια των 80 ευρώ για δύο άτομα και 100 ευρώ για δύο άτομα και ένα παιδί

ticket1

 

ticket2

 

Μάλιστα κάθε φορά που ελευθερώνεται ένα σετ, οι υπάλληλοι της παραλίας προχωρούν στην απολύμανσή του, για να καθίσει ο επόμενος πελάτης.

Στην είσοδο, άπαντες, φορούν μάσκες πάρα τις υψηλές θερμοκρασίες ενώ τηρούνται ευλαβικά οι αποστάσεις.

astera23
 Αστέρας2

Εντός της παραλίας λειτουργεί μόνο ένα κατάστημα εστίασης το “40” το οποίο προσφέρει take away καφέ, χυμούς αναψυκτικά και συσκευασμένο φαγητό, όπως ορίζουν οι οδηγίες δεδομένου ότι το σερβίρισμα απαγορεύεται.

Screenshot_20200516_135221_2

Του Φρίξου Δρακοντίδη

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ….
    Ο ΚΑΘΕ «ΝΟΗΜΩΝ ΥΠΗΚΟΟΣ» ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,
    ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ 500 € ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΕΤ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ! ! !
    Γαλάζιε ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ Νικολάκη, αντί να αστυνομεύεις στα μπάνια του Λαού με ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ (ζητάς απόσταση 1,5 με 2 m) -ενώ στο κουρείο με νόμο του κράτους, Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ- για αυτό καλύτερα είναι να κάνουν από εκεί καμιά βόλτα τίποτα ράμπο της εφορίας, (αφού υπάρχουν άτομα που δίνουν 100 € για ένα θαλάσσιο μπάνιο) για να δείτε ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΤΣΟΥΡΜΟΥ αυτοί που λιάζονται στην κοσμοπολίτικη πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης, ΤΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΧΟΥΝ, γιατί οι περισσότεροι ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΣΧΕΣ…. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ! ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  2. Ολα θα ανεβουν …ακομη και μεσα στις πολεις στα πιο απλα καφε και εστιατορια.
    Και αυτο γιατι με 5 και 6 τραπεζια δυσκολα θα βγαλει ενα μαγαζι το κερδος που εβγαζε (και υποψην… υπαρχουν μαγαζια που δεν μπορουν βγαλουν ουτε ενα).
    Αρα η ζημία του κορωνοϊου θα επιβαρυνει τους πελατες.
    Φυσικα οι περισσοτεροι πελατες δεν ειναι τοσο “άπλες” ουτε τοσο μ@λ@κες…αρα πολλα μαγαζια δεν θα εχουν δουλεια και θα κλεισουν.
    Το χειμωνα θα εχει πολυ ανεργια…και βλεπω ο γκουρλοματης να μας φορτωσει και αλλο μνημονιο παιρνοντας φυσικα κι αλλο δανειο.

  3. εγω βρηκα με 70 ευρω 20/7 – 30/7 να παω σαντορινη , και στην βουλιαγμενη πιο ακριβο ειναι το μπανιο .

  4. ΑΦΟΥ ΠΑΝΕ…ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΗ ΧΡΗΜΑ ΟΠΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ 200 ΕΥΡΟ ΤΟ ΣΕΤ ……….

  5. Nομος της αγοράς : Η μείωση διάθεσης προϊόντων / υπηρεσιών επιφέρει αυξήσεις τιμών. Τι το παράξενο βρίσκετε; Ανακαλύψατε την αμερική στο μακελειό και σας έφυγε το τσερβέλο;

  6. ωραιες ξαπλωστρες σαν κασες το καπακι λειπει χαχαχα. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΣΙ

  7. Στη Λακωνία στο Μαυροβούνι κλπ οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες ειναι χωρίς χρέωση αν πάρεις έστω και ένα ποτό με δύο ευρώ.

  8. αφου υπαρχουν οι μαλακες που θα πανε καλα κανουν και χρεωνουν τοσα ωρισκουν βοδια διποδα που τα σκανε περαστικα σας ηλιθια βοδια

  9. Ξεχασατε να γραψετε οτι μπορει να νοικιασεις κανο και να πας μεχει την Ψυταλλεια να απολαυσεις τις φυσικες ομορφιες του μικρου νησιου..,μετα θα γυρισεις στην ξαπλωστρα σου και καθε λιγο θα βουτας τα υπεροχα νερα να κανεις παρεα στα κωλοβακτηριδια…
    Θα αισθανεσαι σαν να εισαι στο σαιν-τροπε αφου σου εχουν πιασει τον πωπο με τις διαφορες χρεωσεις..
    Μετα θα φορεσεις την μασκα σου για ξεκαρφωμα και θα πας στο παρκινγκ να παραλαβεις το αυτοκινητο σου..αμα θελεις να αποκτησεις ανοσια γρηγορα γλυψε λιγο τα κλειδια σου που θα παραλαβεις απο τον παρκαδορο με τα γαντια.
    Μετα θα μπεις στο αυτοκινητο σου και θα επιστρεψεις στο Περιστερι ή Αιγαλεω ή Αγια Βαρβαρα…Θα αισθανεσαι ενα βαρος στον πωπο σου απο το δυνατο πιασιμο αλλα θα νιωθεις Ευρωπαιος

  10. τα γαντια εμαραναν τον παρκαδορο..αλλαζει γαντια καθε φορα που πιανει καινουργια κλειδια..αμ δε….
    καλο ειναι να προφυλαχτει ο παρκαδορος αλλα αμα φοραει τα ιδια γαντια στο τελος τηε βαρδιας να τα παει για μελετη για τους καινουργιους μικροβιολογους

  11. ελατε να κολυμπησετε μεσα στα κωλοβακτηριδια…κυριως προσοχη οι γυναικες…

  12. λιγα ειναι δωσε χρημα υπαρχει

Comments are closed.