Με την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός! LIVE η κλήρωση των “32” του Europa League

Κοινοποίηση:
OLYMPIAKOS2-768x512

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του συνέχεια στο Europa League κατακτώντας την 3η θέση στον όμιλο του στο Champions League και τώρα… κοιτάζει μπροστά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν σήμερα τον αντίπαλο τους στους «32» του δεύτερου τη τάξει θεσμού της UEFA. Η ομάδα του Μαρτίνς βρίσκεται στους “αδύναμους” και γνωρίζει τις ομάδες από τις οποίες θα… βγει ο αντίπαλος της.

Μετά και την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League, συμπληρώθηκε το παζλ των 32 ομάδων που συνθέτουν την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός, που το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12, 14:00) θα μάθει τον αντίπαλό του στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της UEFA.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τοποθετηθούν στο γκρουπ των «αδύνατων», γνωρίζοντας ήδη από σήμερα ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοί τους, οι οποίοι θα προέρχονται από τον όμιλο των «δυνατών». Να σημειωθεί ότι οι «αδύναμοι» θα παίξουν το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο γκρουπ των αδυνάτων, μαζί με μαζί με ΑΠΟΕΛ, Άλκμααρ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κλουζ, Μπριζ, Κοπενγχάγη, Άιντραχρ Φρανκφούρτης, Χετάφε, Λουντογκόρετς, Ρέιντζερς, Ρόμα, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σπόρτιγνκ Λισαβόνας, Βόλφσμπουργκ, Γούλβς.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν… απέναντι τους (στο γκρουπ των ισχυρών) τους Άγιαξ, Άρσεναλ, Βασιλεία, Μπενφίκα, Μπράγκα, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Γκεντ, Ίντερ, Μπασάκσεχιρ, ΛΑΣΚ Λίντσερ, Μάλμε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόρτο, Σάλτσμπουργκ και Σεβίλλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: