Με συννεφιά η επέτειος του Πολυτεχνείου – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Κοινοποίηση:
1249251

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε περιοχές του Αιγαίου, αρχικά, και, το βράδυ, στα δυτικά και στο Ιόνιο προβλέπονται για σήμερα (17/11), που τιμάται η 46η επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Η 46η επέτειος από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου θα γίνει με συννεφιά, τοπικές βροχές και καταιγίδες, ιδίως στα κεντρικά ηπειρωτικά και το Βορειοδυτικό Αιγαίο και, το βράδυ, τα φαινόμενα θα είναι έντονα στο Ιόνιο και στα δυτικά. Η ορατότητα, μάλιστα, θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 7 έως 17 βαθμούς), από 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 22 βαθμούς στην Κρήτη, από 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 23 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Ως προς τους ανέμους, θα είναι έντασης 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο και δη στο Βόρειο και στο Νοτιοανατολικό, πνέοντας από ανατολικές διευθύνσεις, σύμφωνα με το meteo.gr.

Στο Ιόνιο, τώρα, οι άνεμοι θα είναι σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα θυελλώδεις 8 μποφόρ και θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, και υψηλή υγρασία ιδίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι, αρχικά, θα πνέουν από τα ανατολικά και, στη συνέχεια, θα στραφούν σε βόρειους με ένταση έως 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: