Με κορωνοϊό ο Φαήλος Κρανιδιώτης – Θετική και η σύντροφός του [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
FAILOS-630x400

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης νόσησε από κορονοϊό, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς ανέφερε πως νοσηλεύτηκε για δέκα ημέρες στο Σωτηρία λαμβάνοντας οξυγόνο και αντιική θεραπεία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: Μετά από 10 μέρες στο Σωτηρία, οξυγόνο και αντιική θεραπεία, αύριο βγαίνω, θα σας γράψω για όλες τις ηλίθιες πλάνες αρνητών, αντιεμβολιαστών, για τους πολιτικούς τυχοδιώκτες γύπες. Η Δημόσια Υγεία είναι οι άνθρωποι της και αγωνίζονται πρωτίστως ενάντια στην ανθρώπινη βλακεία.

Από κορονοϊό νόσησε και η σύντροφός του, Τζούλια Παπαδοπούλου, η οποία νοσηλεύεται επίσης στο Σωτηρία.

Η ανάρτησή της συγκλονίζει.

Δεκαέξι ολόκληρες ημέρες άρρωστη με κόβιντ και πνευμονία, οκτώ ημέρες στο νοσοκομείο, ξαφνικά από το δωμάτιο μου στα επείγοντα, με οξυγόνο 24/7 και φουλ φάρμακα. Ακόμη, βρίσκομαι εδώ, στην Δ Πνευμονολογική του Σωτηρία, οι γιατροί και οι νοσοκόμες είναι υπέροχοι όλοι, ήρωες. Με προσέχουν πολύ.

Πέρασα ίσως την χειρότερη περίοδο της ζωής μου χωρίς υπερβολή, δύο βράδια νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω, ήταν εφιαλτικά. Ξυπνάω νιώθοντας απέραντη ευγνωμοσύνη που αναπνέω κανονικά. Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ. Σεβαστείτε την ζωή σας και τις ζωές των άλλων. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τις φίλες μου που με γέμισαν με μηνύματα αγάπης αυτές τις ημέρες, μου έστειλαν χυμούς και μπισκότα για να με γλυκάνουν και που με σκέφτονται διαρκώς. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ .

syntrofos-failou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. γιατί όλοι όσοι πουλάνε πατριωτισμό είναι διαζευγμένοι και έχουν γκόμενες?Φαήλος,Κασιδιάρης και πιο παλιά ο Γεώργιος Παπαδόπουλος που χώρισε την σύζυγο του για την Δέσποινα επί επταετίαςκτλ.Υποτίθεται αυτοί δεν είναι του δόγματος “Πατρίς,Θρησκεία,Οικογένεια”; Eιδικά το τρίτο δεν βλέπω να το τηρούν ποτέ όλοι αυτοί!

  2. Εγω μια χαρα τον βλεπω στο Συνταγμα το ποτε πηγε για ποτε νοσηλευτηκε για ποτε εγραψε αρθρα ευχαρηστοντας τους νοσηλευτες στιν εφημερηδα του και για ποτε βγηκε και πηρε τους δρομους ειναι αποριας αξιο τοσο συντομα……………….

  3. Φιλική συμβουλή προς τους φίλους συνσχολιαστές:
    Να προσέχεται μην αυτοδαγκωθήτε και πάτε από λύσσα!
    Δεν τον γνωρίζω τον κύριο ούτε είμαι δεξιός, αλλά το παραχέσατε!

  4. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ… ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΕΡΗΠΟΙΗΘΗΚΑΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ…..ΡΕ ΦΑΗΛΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΡΑΝΤΖΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΑΙΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΨΕ ΤΟ ΓΛΥΨΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ………..ΓΙΑ ΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΗ ΤΡΑΒΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΠΟΙΟΣ……

  5. Περαστικά στον Πρόεδρο και την σύζυγο του.

  6. Ναταν κάνας κακομοίρης άλλος, θα τον είχαν ξαποστείλει

    1. οοοοοο καλα εισαι……μας δουλευουν ολοι

  7. εχει και συντρoφο αυτο το ακροδεξιο παχυδερμο? :))

    1. ….έχει όνομα κληρονομήσει κ περιουσία από τον μπαμπά….γιατί περιεργείς?

  8. Φαήλο , δεν τα ξέρεις όλα…μην φυτρώνεις κει που δεν σε σπέρνουν…

    1. τωρα τα γυριζει και γλυφει εκει που εφτηνε………..

  9. μα το θέμα δεν είναι τα εμβόλια, αλλά το συγκεκριμένο εμβόλιο. Και ο τρόπος και η επιμονή αυτόν με το να σε αναγκάσουν να το κάνεις. Αυτός που θέλει ,ας πάει να το κάνει και ήδη πάνε πάρα πολύ χωρίς να τους τραβά κάνεις από το σβέρκο. Οπότε; σεβασμός στα θέλω του κάθε πολίτη. Είναι δικαίωμα του και αποφασίζει ο ίδιος τι θέλει και αν θέλει,κ κανένας Κούλης η αρωστουλης! Αλλά μας έλεγε ο Κρανιδιώτης πριν λίγο καιρό, τελικά μερικοί είναι σαν τα σκυλιά που γαυγιζουν και με την πρώτη κλανιά τρέχουν.

  10. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ……
    ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ
    ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ………………

Comments are closed.