Με βλάβη τα 23 από τα 40 νοικιασμένα λεωφορεία που έταξε ο Κούλης – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ!

Κοινοποίηση:
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Επικοινωνιακό σόου πραγματοποίηση η κυβέρνηση τις προηγούμενες ημέρες, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνει πρωί πρωί στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ για να παρουσιάσει τα πρώτα 40 ενοικιασμένα λεωφορεία τα οποία θα βγουν στους δρόμους της Αθήνας.
Παρόλα αυτά το επικοινωνιακό σόου εξελίσσεται σε φιάσκο, καθώς εκτός τ’ ότι τα λεωφορεία είναι ενοικιασμένα, τα περισσότερα απ’ αυτά είναι ακινητοποιημένα λόγω βλάβης!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο αμαξοστάσιο της Πέτρου Ράλλη και τα 9 λεωφορεία που βρίσκονται στο συγκεκριμένο αμαξοστάσιο είναι ακινητοποιημένα. Με αποτέλεσμα κανένα από τα λεωφορεία να μην πραγματοποιεί σήμερα δρομολόγια.
Όπως τον ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι συνολικά από τα 40 λεωφορεία που νοίκιασε το υπουργείο Μεταφορών, σε δρομολόγια μπήκαν μόνο τα 17 αφού όλα τα υπόλοιπα 23 παρουσίασαν βλάβη.
Όπως τόνισε στο ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ «Τα πολυδιαφημισμένα λεωφορεία που παρελήφθησαν βρίσκονται ακινητοποιημένα με βλάβες στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ. πρόκειται για λεωφορεία με 500.000 -700.000 χιλιόμετρα τα οποία νοικιάζονται για 150.000 ευρώ ενώ με λίγα χρήματα περισσότερα θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε καινούργια».

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στα ΜΜΜ ντροπή για το επιβατικό κοινό ενώ επεσήμανε ότι τα λεωφορεία δεν πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας εν μέσω πανδημίας καθώς έχουν ελάχιστα παράθυρα, ενώ είναι ακατάλληλα για ΑΜΕΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ό ΟΑΣ ( ΟΑΣΑ , ΟΑΣΘ κτλ. ) δέν ήταν ΠΟΤΕ δημόσιος , ιδιωτικός ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ήταν καί είναι , αλλά τά τελευταία χρόνια εκτός από επιδόματα καί οί υπάλληλοι πλέον θεωρούνται δημόσιοι…
    Καί δεύτερον , ώς γνωστόν , ό Κούλης δέν μπορεί νά κάνει τίποτα μόνος του , γι αυτό ρωτάει τούς άλλους ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!! Γι αυτόν τόν λόγο κι επειδή τό… παλληκάρι μεγάλωσε μές στήν χλίδα , δέν γνώριζε ότι τό μεταχειρισμένο όχημα έχει κι έξοδα συνήθως ΑΜΕΣΩΣ μετά τήν αγορά . Αλλά επειδή αυτοί πού τού… γνωματεύσανε δέν θέλανε νά χάσουνε τήν γεροδεμένη μίζα (προφανώς) , τούς άκουσε καί νά πού ό Παππάς έχει δίκιο… (όσο κι άν δέν χωνεύω τούς κομμουνιστές , αλλά τό σωστό-σωστό…)

  2. Παραμύθια ενοίκιο. Τα απέσυραν από τους δρόμους οι Γερμανοί λόγω παλαιότητας και έβαλαν καινούργια και εμείς πληρώνουμε νοίκι 150.000 ευρώ.
    Ντροπή
    Σαπάκια. Τα βλέπω εδώ β/α Αττική που κυκλοφορούν αρκετούς μήνες. Τα έχουν πασαλείψει με χρώμα να μην φαίνονται οι σκουριές τους. Κανείς όμως δεν μιλάει για αυτό το σκάνδαλο.

  3. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΗΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΟΝΙΩΝ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΜΕΣΑ ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…………ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΗΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΓΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟ ΕΠΙΒΑΤΗ…….

    1. Λες μαλακίες. Σιχάματα, που ακούτε για κοινωφέλεια και βγάζετε σπυριά λαμόγια…

  4. ο ανεπάγγελτος ξανθός τουρκόσπορος καρά αμάν αλής, ο πιο άχρηστος υπουργός με διαφορά !!

Comments are closed.