Με βασιλική… κορώνα ο Άκης Πετρετζίκης τρολάρει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Περνάω στην επόμενη φάση;». (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
1

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο πρώτος Έλληνας Master Chef και στηρίζει το ριάλιτι μαγειρικής μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, φήμες τον ήθελαν να συμμετέχει και ως τέταρτος κριτής στον διαγωνισμό μαγειρικής, καθώς διατηρεί καλές σχέσεις με την παραγωγή αλλά και τους κριτές.


Ο Άκης, λοιπόν, που είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, δημοσίευσε μια selfie και τρόλαρε τον κριτή του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΟ.ΠΟΙΟ ΠΟΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΠΗΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΟΣΑΙΤ.ΔΕΝ ΤΡΟΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ .ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΟΛΟ ΦΤΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

  2. Γιατί δεν ρωτάτε τον παπά τον Πετρετζικη, γιατί κουβαλήθηκε στο Ελλαδιστάν από την Αμερική με τον μάνατζερ του; Μήπως για να κάνει καριέρα εδώ και όλως τυχαίως έκανε….; Γιατί δεν έκανε στην Αμερική;;;; Μήπως γιατί βρωμάει ο τόπος εκεί από πραγματικά ταλέντα και στο παπαριστάν ότι δηλώσεις και ότι πληρώσεις είσαι;;;;………….
    Ουστ! Ελλαδιστανά κοπρόσκυλα!!!

Comments are closed.