Με βάση αναφορές βελγικών ΜΜΕ: «Επαφές της Σταντάρ Λιέγης με Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φιλίπ Ζινκερνάγκελ»

Κοινοποίηση:
Φιλίπ Ζινκερνάγκελ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, αποτελούν σημείο αναφοράς στο βελγικό πρωτάθλημα. Σε σημείο τέτοιο όπου ο 28χρονος Δανός μέσο να έχει αναλάβει την μπαγκέτα του ηγέτη και να οδηγεί τον σύλλογο σε μία πολύ καλή παρουσία.
Με τους ιθύνοντες του βελγικού συλλόγου ήδη να κινούνται για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη από τον Ολυμπιακό.
Αρχικά, να θυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Δανό το περασμένο καλοκαίρι αλλά η παρουσία του ήταν πολύ σύντομη, αφού αγωνίστηκε σε μόλις επτά παιχνίδια έχοντας σε αυτά δυο γκολ και τον Σεπτέμβριο αποχώρησε με προορισμό τη Σταντάρ Λιέγης ως δανεικός με οψιόν αγοράς κοντά στα δυο εκατομμύρια ευρώ.
Στο Βέλγιο ο 28χρονος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, με επτά γκολ και δυο ασίστ σε 22 συμμετοχές και όπως ήταν αναμενόμενο το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση των Βέλγων έχει εκφράσει την επιθυμία της να παραμένει και για την επόμενα χρόνια στο ρόστερ των «λιεζουά».
Έτσι, σύμφωνα με τον γνωστό για την ενασχόληση του στα μεταγραφικά θέματα δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σε επικοινωνία με τους «ερυθρόλευκους» το τελευταίο διάστημα, με στόχο την παραμονή του Ζινκερνάγκελ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: