Με αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα υποδέχθηκαν την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας οι φοιτητές στο ΠΓΝΑ

Κοινοποίηση:
gaga1

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποδέχτηκαν υγειονομικοί και φοιτητές Ιατρικής την απληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα στο Πανεπσιτημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη το μεσημέρι.

Η κα Γκάγκα βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του Συστήματος Ποζιτρονικης και Αξονικής Τομογραφίας (PET/CT) που ξεκίνησε να λειτουργεί τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Αν και τα εγκαινία ήταν προγραμματισμένα για τις 12 το μεσημέρι με αρκετή καθυστέρηση η Αναπληρώτρια Υπουργός έφτασε στο ΠΓΝΑ όπου εκεί γιατροί, νοσηλευτές και φοιτητές φώναζαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης.

“Έχετε διαλύσει το δημόσιο Σύστημα Υγεία, Δολοφόνοι ” φώναζαν οι φοιτητές Ιατρικής που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το αμφιθέατρο του νοσοκομείου. Η κα Γκάγκα συνομίλησε για λίγα μόνο λεπτά με τους φοιτητές ενώ ο Διοικητής του νοσοκομείου φανερά αμήχανος προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΞΟΝΙΚΕΣ…ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ; ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟ . ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ…… ΛΕΣ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΙΜΕΝΣ;;;; ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΠΑΠΑ ΨΑΞΕ

  2. ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΑΜΙΤΣΑ

  3. Το φιμωτρο θα σας καψει σαταναδες. Σιγουρα..

  4. Όλα στημένα είναι. Οι λεγόμενοι συνδιαλαγόμενοι (παραπονιάρηδες) θα είναι από κάποιο κόμμα κοινώς κομματοσκυλα. Κοιτάξτε πόσο ήρεμα τους ακούνε όλοι και δεν αφήνουν να μιλήσει άλλος, και τέλος καλό όλα καλά. Πάρτε τους χαμπάρι επιτέλους βρε παιδιά

  5. Αμφιβάλλω αν θα κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις. Θα φέρουν ενισχύσεις από τα σκόπια τα ματ των σκοπίων, όπως είχε φέρει ο τσίπρας στις Πρέσπες. Τελειώνουν.

  6. δεν μπορούν να σταθούν πουθενά πλέον τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ, παντού τσο και λο τρώνε

Comments are closed.