«Μετανάστες» εισβάλουν στην οικεία Έλληνα – Τους παίρνει χαμπάρι και τους κυνηγά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
moria-1024x679

Σαν τους κυρίους, εισέβαλαν αλλοδαποί μέσα στην καλά περιφραγμένη οικία Έλλην στην Μόρια, γνωρίζοντας ότι την ώρα αυτή ο σπιτονοικοκύρης δουλεύει και μέσα βρίσκονται μόνο η γυναίκα με το ανήλικο παιδί τους.

Για κακή τους τύχη ο ιδιοκτήτης είναι εκεί, ακούει τα σκυλιά και τους κυνηγά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Και το βραβείο μαλακίας πάει στους ψεκασμένους Αιγαιοπελατίτες Ελληνόφωνους!!!
    Όσο θα αναμασάτε το μασονικό παραλήρημα περί δήθεν προσφύγων και μεταναστών, τόσο δεν πρόκειται ποτές να δείτε άσπρη μέρα και ελεύθερη την πατρίδα μας.
    Όταν θα βροντοφωνάξετε την αλήθεια, ότι είναι εισβολείς, τρομοκράτες, σχιζοφρενείς, εγκληματίες , τότες θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση ,για την επαναπροώθηση τους στα σχιζοφρενικά ισλαμοτρομοκρατικά καθεστώτα τους.
    Διαλέγετε και παίρνετε!!!

  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ Π@ΥΤΣΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ

  3. Σαν δεν ντρέπονται αυτοί στα έδρανα που έφεραν τους απολίτιστους και μάλιστα τους αφήνουν κατά εκατοντάδες να εγκληματουν και να θέτουν σε κίνδυνο τον απλό πολίτη. Εύχομαι οι Έλληνες να υποστηρίξουν πατριωτικό κόμμα να γλιτώσει η χώρα. Δεν θα είναι εύκολο θα εγκληματισουν και πάλι οι προδοτες για να περαμεινουν αλλά τουλάχιστον να παραδώσουμε στα παιδιά μας αυτό το μικρό κομμάτι που έχει απομείνει από την ένδοξη χώρα μας για να μπορούν να ζουν και να μεγαλουργούν ως Έλληνες και να μην τους υπονομεύει κάνεις μέσα στην ίδια τους την χωρα

  4. AK-47 και ζωή σε εμάς ….σκουπιδοκαθίκια λαθραίοι

Comments are closed.