Μετακομίζει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος από το Πόρτο Χέλι – Πούλησε την βίλα του σε Βούλγαρο επιχειρηματία

Κοινοποίηση:
TEOS-2-PORTO-XELI-1

Τέλος εποχής για τη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ένθετου Secret, η βίλα πουλήθηκε σε Βούλγαρο επιχειρηματία και ήδη η οικογένεια μετακομίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον ο τέως βασιλιάς και η σύζυγός του, Αννα-Μαρία, είναι σε φάση μετακόμισης στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Μάλιστα, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής για τον τέως, αφού ήθελε πολύ να μείνει στην Αθήνα. Επίσης, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, οι συνθήκες διαμονής στην πρωτεύουσα είναι καλύτερες.

Στο Πόρτο Χέλι, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει και άλλους «γαλαζοαίματους» της Ευρώπης, όπως τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου τζετ σετ.
Μόλις ο Βούλγαρος επιχειρηματίας αντίκρισε την εξοχική κατοικία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στον Άγιο Αιμιλιανό, που αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή, την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού το εν λόγω ακίνητο ξεχωρίζει για την αραβική αρχιτεκτονική του και έχει χτιστεί με τα καλύτερα και ακριβότερα υλικά.

Αποτελείται από 12 κρεβατοκάμαρες, οι οποίες είναι πολυτελείς, με την πέτρα να δεσπόζει στους εξωτερικούς χώρους, ενώ στα δάπεδα κυριαρχεί το μάρμαρο. Τα χειροποίητα πλακάκια που είναι τοποθετημένα στα περισσότερα δωμάτια έχουν αγοραστεί από το Μαρόκο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ανατολίτικη φιλοσοφία του οικήματος.

Επιπλέον, ο εξωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί από αρχιτέκτονα τοπίου, με τους ειδικούς φωτισμούς στα σιντριβάνια και τα ρυάκια να χαρίζουν ένα… υπερθέαμα. Αυτό, ωστόσο, που ενθουσίασε τον Βούλγαρο μεγιστάνα ήταν η πισίνα των 30 μέτρων, μόλις λίγα μέτρα από το απέραντο γαλάζιο, αλλά και η ιδιωτική παραλία. Θέλοντας λοιπόν να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης αυτού του «παλατιού», μέσω των συνεργατών του προσέγγισε τον τέως βασιλιά ρίχνοντας στα πόδια του χρυσάφι.

Πληροφορίες: tlife.gr/argolikeseidhseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Οι Βίκινγκ ήταν Σκανδιναβοί, [1][2] που από τα τέλη του 8ου ως τα τέλη του 11ου αιώνα έκαναν επιδρομές και εμπόριο και από τις πατρίδες τους της Βόρειας Ευρώπης σε μεγάλες περιοχές της Ευρώπης και κατά καιρούς επεκτάθηκε και στις Μεσογειακές ακτές, στη Βόρεια Αφρική και στη Μέση Ανατολή. Μετά από εκτεταμένες φάσεις (με αφετηρία τη θάλασσα ή ποτάμια) εξερεύνησης, επέκτασης και εποικισμού
    Τέσσερα σημερινά έθνη έλκουν την καταγωγή τους από αυτούς: Νορβηγοί, Σουηδοί, Δανοί, Ισλανδοί. Η παρουσία τους υπήρξε καταλυτική για την ιστορία έξι ακόμη σημερινών κρατών: Μ. Βρετανία, Γαλλία, Φινλανδία, Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία.

  2. Τι Έλληνες ρε οι Αγγλοσάξωνες τα βρωμοσογια της μπαμπογριας της Αγγλίας.Ασχετοι….Ελληνες οι Βισιγοτθοι Βίκινγκς των Βορείων Θαλλασων;
    Έλεος.

  3. Πότε και που δούλεψαν όλοι αυτοί για να έχουν τέτοια πλουτη??? Ήταν βασιλιαδες. Δηλ. Κοπρόσκυλα.

  4. Να πάτε να βάλετε ένα χεράκι στη μετακόμιση. Ε ρε προβληματα που έχει ο κόσμος.

  5. amen
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟΥΣ ΕΣΥ ΟΥΓΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΑΞΥΡΙΣΤΗ ΚΑΤΙΓΚΩ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠτΔ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.

  6. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΦΑΜΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΟΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ……

Comments are closed.