Μετά τις συμβουλές για τους… αστέγους, ο Τσιτσιπάς ξαναχτυπά με συμβουλή ομορφιάς! “Χτενίζω τα μαλλιά μου 20 λεπτά την ημέρα – Βάζω ελαιόλαδο και ρίγανη” – Βάλε και λίγη φέτα αδερφέ…

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτός από το τένις έχει συμβουλές και για θέματα της καθημερινότητας. Εξάλλου, τόσο μαλλί δεν είναι εύκολο να συντηρηθεί σε καλή κατάσταση, οπότε το έχει εξετάσει ο άνθρωπος.

Ο Έλληνας τενίστας, αποκάλυψε ότι κάθε βράδυ χτενίζει 20 λεπτά τα μαλλιά του, τα πλένει, βάζει τη μάσκα του και στη συνέχεια προσθέτει ελαιόλαδο, ρίγανη και baby oil!

«Ξοδεύω 20 λεπτά για να τα χτενίζω. Τα πλένω δύο φορές και αμέσως μετά βάζω τη μάσκα μου. Βάζω πολύ απαλά το ελαιόλαδο στα μαλλιά μου. Ακριβώς πριν κοιμηθώ φροντίζω πάντα να βάζω λίγο baby oil σε συνδυασμό με λίγη ρίγανη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τενίστας. Και λίγη φετούλα και είσαι έτοιμος για… σαλάτα!

https://twitter.com/BBCSport/status/1541806294914441220?s=20&t=KCxneEnBJIBGgKnQruUQpA

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Απ’οτι ακούγεται στην γειτονιά του πέφτει πολύ κρασί συν κάτι τι? κ.τ.λ.π. στο σπίτι τους γι’αυτό δεν υπάρχει χρόνος για τα οικογενειακά προς συμμόρφωση!!!

  2. Τσιτσιπα θα στη πω τη γνωμη μου…αν κι ελεγα να σε γραψω εκει που δε πιανει χιονι,,,απ’ την ημερα που μας ειπες οτι ξεχασες να βαλεις το Εθνοσημο αγωνιζομενος για την Ελλαδα,,.επλυνα δυο φορες τα π@π@ρι@ μου..τα χτενισα 2 ωρες και τ’ αλοιψα με σκορδοστουπι..και σ’ εγραψα με μεγαλα γραμματα…ασε που απο τοτε οποια γκομενα δε σε ξερει..με ρωταει ποιος ειναι αυτος..? Αντε προσγειωσου ρε χαπατο που σαλεψες απ’ τα φραγκα και πετας τις μλκιες…οπως το μηχανημα τα μπαλλακια !!! Αντε σοβαρεψου…..

  3. Παριστάνει ότι δοξαζει την Ελλαδα ο δηλώνων κάτοικος τού Μονακό γιά φορολογικούς λόγους. Οταν καλείται νά παίξει γιά τήν Ελλαδα, πχ Ολυμπιακούς ή Davis Cup προσποιείται τραυματισμό στήν πατούσα γιά μήν χάσει τήν μάσα από τά εβδομαδιαία τουρνουά τού τσίρκου τών τενιστων.

  4. Αφού το κοπάδι είναι διαλυμένο τι να περιμένεις τότε θα πει κάτι καλό; Με λίγα λόγια προβατίνα είσαι για τον .ουτσο!!!???

  5. Καλυτερα να μασα παρα να μιλα ο μπουρδας. Του ειπανε βεβαια οτι απευθυνεται σε ανεγκεφαλο κοινο και εχει ελαφρυντικα.

  6. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.

Comments are closed.