Μετά την ακύρωση της παρέλασης της 28ης, δεν θα γίνει ούτε η καθιερωμένη δοξολογία για την γιορτή του Αγ.Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
1

Απούσα πλήρως η κυβέρνηση από τις εορταστικές εκδηλώσεις.


Προς ακύρωση οδεύουν οι περισσότερες εορταστικές του τριημέρου της 26ης – 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ειδικά μετά και την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού των τελευταίων ημερών που έθεσαν την πόλη στο επίπεδο επικινδυνότητας 3 (πορτοκαλί).

Ήδη η παρέλαση της 28ης έχει ακυρωθεί, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, δεν θα γίνει η καθιερωμένη πανηγυρική δοξολογία της 26ης Οκτωβρίου  στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου για τον Πολιούχο Άγιο της Θεσσαλονίκης.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει μόνο η θεία λειτουργία το πρωί με το εκκλησιαστικό προσωπικό και βάσει των περιοριστικών μέτρων (ένα άτομο ανά 15 τ.μ. εντός του Ιερού Ναού), καθώς η εκκλησία θα είναι ανοιχτή.

Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, δεν θα ακολουθήσει η καθιερωμένη δοξολογία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, όμως το πρόγραμμά της θα είναι διακριτικό και δεν θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις με κόσμο.

Η κυβέρνηση, επίσης, δεν πρόκειται να εκπροσωπηθεί σε καμιά εκδήλωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο/Η ό,τι κάνει η γίδα στο πουρνάρι, το βρίσκει στο τομάρι λέει:

    Πού θα πάει, ρε κερατάδες … δεν θα περάσει αυτός ο γ@μημένος ο καιρός που θα ζητάτε πάλι ψήφο ; Θα περάσει και μάλιστα πολύ γρήγορα … Τότε, θα τα ξαναπούμε … ΄Ενα, μονάχα, νά΄χετε στο νου : η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο … Και θα το φάμε αυτό το πιάτο και θα το γλεντήσουμε … γι΄αυτό ψάξτε, από τώρα, τρύπες να χωθείτε … Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα … Τίποτα δεν ξεχνιέται, τίποτα δεν συγχωρείται … ΄Ολα πληρώνονται στην ώρα τους και μάλιστα με τόκο …

  2. ζητω η ελλαδα ζητω η θρησκεια ζητω η νεα δικτατορια….

  3. ο χρυσοχοιδης να καθησει στο σκαμνι.. γιατι αφησε 20 χιλιαδες αριστερους προχθες εξω απο το εφετειο ο ενας διπλα στον αλλον χωρις μασκες.. και τωρα τα κρουσματα καθημερινα αυξανονται..η δοξολογια πρεπει να γινει αλλα με μασκες και αποστασεις..

  4. Ενώ μία συγκέντρωση στο εφετείο είναι ότι πρέπει ρε λαμόγια.

  5. Χρώμα πορτοκαλί.
    Ολα πρό πολλού προσχεδιασμένα.Στόπ στίς παρελάσεις.Πολλά εθνικά σύμβολα ,σημαίες,Makεδονία ξακουστή κάτι πού μισούν οι τουρκολάγνοι.Απαγόρεψαν τίς δοξολογίε,σέ λίγο θά αρχίσουν νά κατεδαφίζουν εκκλησίες γιά νά φτιάχνουν τζαμιά.Η κυβερνηση είναι ένα τσούρμο άθεων ελληνοφόνων.
    Γιάννης Λάκων

    1. Ναι και σε επιασε εσενα ο πονος για την πατριδα και την θρησκεια εε;

Comments are closed.