Μελλοντολόγος είχε προβλέψει με μεγάλη ακρίβεια πως θα είναι το 2022… εκατό χρόνια πριν!

Κοινοποίηση:
Crystalballshutterstock-1

Για κάποιους είναι δύσκολο να προβλέψουν το μέλλον ή τι θα συμβεί σε μερικές ημέρες, ωστόσο ο δημοφιλής Άγγλος μυθιστοριογράφος W.L. George έκανε τις προβλέψεις του και όπως φαίνεται «έπεσε μέσα».

Και όταν μιλάμε για προβλέψεις για το μέλλον, το πήγε αρκετά μακριά, υποθέτοντας πώς θα είναι ο κόσμος 100 χρόνια μετά.

Αν και πολλά θα μπορούσαν να έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια από την ημέρα (7 Ιουνίου του 1922) που έγραφε το άρθρο του για την εφημερίδα New York Herald, το σήμερα μοιάζει αρκετά με αυτό που είχε προβλέψει ο μυθιστοριογράφος.

Όπως αναφέρει το themindcircle, ο George περιέγραψε έναν κόσμο στον οποίο «οι εμπορικές πτήσεις θα έχουν γίνει εντελώς συνηθισμένες και η ασύρματη τηλεγραφία και τα ασύρματα τηλέφωνα θα έχουν ξεπεράσει το καλωδιακό σύστημα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν γενιές που δεν θα έχουν δει ποτέ καλώδια στον ουρανό».

Παράλληλα, προέβλεψε μεγάλες αλλαγές και σ τον κινηματογράφο υποστηρίζοντας ότι «οι φιγούρες στην οθόνη όχι μόνο θα κινούνται, αλλά θα έχουν και τα φυσικά τους χρώματα και θα μιλούν με κανονικές φωνές. Έτσι, η σκηνή όπως την ξέρουμε σήμερα μπορεί να εξαφανιστεί εντελώς, κάτι που δεν σημαίνει απαραίτητα τον χαμό της τέχνης, αφού ο ηθοποιός του 2022 δεν θα χρειάζεται να ξέρει μόνο να χαμογελά αλλά και να μιλάει».

Οι αλλαγές που είχε προβλέψει ο W.L. George συμπεριελάμβαναν και τις γυναίκες. «Όλες οι θέσεις θα είναι ανοιχτές στις γυναίκες και πολλές από αυτές θα έχουν κατακτήσει υψηλές θέσεις.

Το 2022 πιθανότατα θα υπάρχει μεγάλος αριθμός γυναικών στο Κογκρέσο, στο δικαστικό εδώλιο, σε θέσεις δημοσίων υπαλλήλων και ίσως στο υπουργικό συμβούλιο του Προέδρου» έγραψε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπορει να προβλεψει το τελος του κουλη και των διεφθαρμενων πολιτικαντιδων?

Comments are closed.