Μεγάλο κοροΐδο! Ο «Tonis Sfinos», τα 55 χιλιάδες ευρώ και το δικαστήριο!

Κοινοποίηση:
sfinos182906-1024x733

Δικαιώθηκε σε υπόθεση που αφορά απάτη εις βάρος του ο καλλιτέχνης Αθανάσιος Κιούσης, γνωστός στο κοινό με το όνομα «Tonis Sfinos».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δικηγορικής Εταιρείας Αγαπηνός & Συνεργάτες, που ανέλαβε όλες τις υποθέσεις του καλλιτέχνη, την Πέμπτη 21/11/19 υπήρξε ποινική καταδίκη επιχειρηματία στην νήσο Μύκονο, ο οποίος σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών εξαπάτησε τον Αθανάσιο Κιούση και του απέσπασε ποσό που ξεπερνά τις 55.000 ευρώ ως δήθεν “αέρα” για την μίσθωση καταστήματος στην Μικρή Βενετία της χώρας της Μυκόνου.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της απάτης ιδιαίτερα μεγάλης αξίας σε ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Ο Αθανάσιος Κιούσης δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της κατηγορίας ενώπιον του ανωτέρω Δικαστηρίου μετά του Δικηγόρου Νικολάου Αγαπηνού. Κατόπιν της καταδίκης του κατηγορουμένου κατατέθηκε άμεσα αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την πλήρη αστική αποζημίωση του κου Κιούση, η οποία όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται είναι πολλαπλάσια της αξίας της λείας της ανωτέρω τελεσθείσας απάτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: