Μεγάλος μάγκας! Πολίτης ξεφτιλίζει τα μέτρα της καραντίνας, της μάσκας και την τρομολαγνεία του Κούλη

Κοινοποίηση:
Michael-Kinazides-Screenshot_1


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Μιχαλη έπεσες σε γνωστούς Κ σε ξεμπροστιασανε, ας πρόσεχες, χαχχαχαχαχχα

  2. Έλληνας Πολίτης , με αφρικανικές καταβολές…. απ’οτι φαίνεται.

  3. Όλοι έχουν δικαίωμα στην 5λεπτη δημοσιότητα.. Αλλά ρε Μιχάλη από που κ ως που έγινες εσύ ειδικός στο να μιλάς για χρήση μάσκας ή μη κ γενικά για θέματα υγείας μιας κ είσαι αιώνιος φοιτητής ιατρικής (βασικά την παράτησες)! Ότι ακούς από εδώ κ από εκεί το βγάζεις σε ένα βιντεάκι για να πάρεις τα εύσημα από ομοίους σε απόψεις με εσενα? Ποιος είσαι εσυ που θα βρίσεις τον Έλληνα πολίτη αποκαλώντας τον χαιβαναρα κ κοιμησμενε? Τώρα το έριξες στα σεμιναρια ψυχολογιας κ καλα.. τι να πω.. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Κ κάτι τελευταίο, επανάσταση από το σπίτι (που σου πληρώνουν οι γονείς σου) δεν κάνεις.. Αλλά είπαμε όλοι έχουν δικαίωμα στα 5 λεπτά δημοσιότητας.

    1. απο την στιγμη που ισχυει η παροιμια “με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα” εχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να παιρνει θεση. εσυ βεβαια ακολουθεις την αλλη παροιμια που λεει “οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται και οποιος εχει τον ηλιο λιαζεται”. γι αυτο τον λογο σε πειραξαν οι χαρακτηρισμοι “χαιβαναρα και κοιμισμενε”. σε καθε περιπτωση ΟΤΑΝ και ΕΑΝ καποτε ξυπνησεις απο την νιρβανα σου θα καταλαβεις ΠΟΣΟ δικαιο εχει ασχετα αν κυνηγαει το 5λεπτο δημοσιοτητας ή οχι. εγω βεβαια θα ελεγα οτι ΕΣΥ ηθελες δημοσιοτητα και εγραψες ΟΤΙ εγραψες. προς το παρον σε παρακαλω να γυρισεις πλευρο γιατι αρχισες και ροχαλιζεις και δεν με αφηνει να σκεφτω καθαρα.

    2. να σου επισημανω οτι ΟΛΕΣ οι επαναστασεις ξεκινησαν απο καποιο ΣΠΙΤΙ. επισης να σου πω οτι τα τραπεζια εκτος απο το να βαζει κανεις τα πιατα με το φαγητο και να ντερλικωνει, εχουν και αλλη χρησιμοτητα. απλωνεις σχεδια, μακετες, οπλα και ολα οσα χρειαζονται για να ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ μια επανασταση. αλλα μαλλον εσυ ξερεις το τραπεζι μονο για την μασα. Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ μιας επαναστασης μεχρι τωρα γινοταν στους δρομους απο τους απλους ανθρωπους και οχι απο τους ιθυνοντες. οι επαιοντες ΕΠΡΕΠΕ να ειναι προστατευμενοι για την καθοδηγηση της πορειας της επαναστασης. εσυ λοιπον που ανηκεις στους “αναλωσιμους” πρεπει να βρισκεσαι στον δρομο. ο καθε μιχαλης στο τραπεζι του και να γραφει, να σκεφτεται κλπ. και ενα τελευταιο. η ιστορια μας εδειξε οτι ΟΛΕΣ οι επαναστασεις μεχρι τωρα στον κοσμο πετυχαν οταν ειχαν καθοδηγητες ανθρωπους των γραμματων. οσες ειχαν σαν καθοδηγητες πχ. ψαραδες, κτιστες κλπ, δλδ αμορφωτους ονομαστηκαν εξεγερσεις και δεν ευοδωσαν. το “γιατι” εχει μια απλη απαντηση. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. αυτα μεχρι σημερα. πλεον ζουμε στην υστεροβιομηχανικη εποχη, οι πολεμοι γινονται απο το σπιτι με κομπιουτερς (σου κλεβω τα χρηματα απο την τραπεζα, παταω ενα κουμπι και σου στελνω ενα πυραυλο, αλοιωνω τα ψηφοδελτια στις εκλογες κλπ, κλπ). οποτε ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΚΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,

      1. Όπως λες ρε φίλε ο πόλεμος θέλει επιστήμονα στο τιμόνι, εσύ είσαι επιστημονας? Τι έχεις τελειώσει? Γιατί εδώ γράφουν ότι παράτησες την ιατρική κ έγραφες κόσμο σε μια εταιρεία απάτη.

  4. Είναι τόσο κοφτερό μυαλό που έλεγε ότι θα βγάζει 100.000€ τον μήνα πείθοντας κόσμο να κάνει εγγραφή σε ψευτο-εταιρια οργάνωσης ταξιδιών!Η καθυστέρηση της καθυστέρησης!Εδώ και 15 χρόνια παίρνει το πτυχίο της ιατρικής……..

  5. Μιχαλη σε θυμάμαι πριν χρόνια να λες ότι σε λίγα χρόνια δεν θα χρειάζεται να δουλευεις, γιατί είχες ασχοληθεί με μια εταιρεία ταξιδιων, τελικά δουλεύεις ακόμα? Την ιατρική την τελείωσες?

    1. Σιγά σιγά.. ……δεν βιαζόμαστε…υγεία να εχουμε

  6. Όπως λέει κι ένας φίλος μου το πρόβλημα δεν είναι στους από πάνω αλλά στους από κατω. Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό του λαού αποτελείται από βοοειδή τι να περιμένεις. Πόσο δίκιο έχει!!!!

  7. Όλοι αυτοί είναι ψηφοφόροι της κάθε Νου-δούλας και του κάθε πασοκ ψηφίζουν με τα δύο χέρια και αντί να κρύβονται στα καβούκια τους κάνουν τους μάγκες και γράφουν δήθεν αντιδραστικά μηνύματα.
    Τους έχουμε φάει στη μάπα χρόνια και χρόνια.

  8. Ο Μιχάλης δεν είναι από τα μελύτερα μυαλά! Ακόμα να βγάλει την ιατρική που ξεκίνησε το 2004! Επίσης έτρεχε με την ΔΑΠ ΝΔΦΚ λίγα χρόνια πριν δεν μπορεί να μιλάει ….

  9. O Mητσοτάκης θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης που έφαγε ξύλο.

  10. Φιλε μου πολυ καλα τα λες και γω συμφωνω 100% με αυτα που λες το ερωτημα ειναι ποιος θα βγει εξω να πολεμησει ολους αυτους και τους αμυαλους μπατσους (οχι αστυνομικους) να κραζουμε ολοι απο fb και youtube ολοι μπορουμε.Ολοι περιμενουν ως εκ θαυματος ολοι αυτοι να εξαφανιστουν και την αλλη μερα ολα να ειναι ροδινα αμα περιμενουμε απο καποιον να ρθει να μας σωσει αστο αν και υπαρχουν ανθρωποι σε αυτο το τοπο που ειναι και θα αγωνιζονταν αλλα ειναι λιγοι 1/10 οι υπολοιποι ζωα ρουχα ακριβα τηλεοραση αποβλακωση big brother και στα τεσσερα με μπαλακι στο στομα να μη κανει θορυβο

  11. Δεν ξέρω αν είναι μεγάλος μάγκας αλλά μεγάλος μα@@@ς είναι σίγουρα

  12. Ο σκοπός του Βίντεο που ανέβασα ήταν να καταλάβουμε πως ότι και να γίνεται ας μη ξεχνάμε ποιοι είμαστε πραγματικά. Ποιοι είναι πραγματικοί μας σύμμαχοι και τα πραγματικά μας αδέρφια.
    Κάποιοι καταλαβαίνουν κάποιοι βρίζουν, και οι δυο σας όμως είστε αδέρφια. Τσακώνεστε/‘μαστε μεταξύ μας για λογαριασμό άλλων.

  13. Σαν αξιωματούχος του ISIS είναι…. Ελληνικότατη φυλή μιλάμε…

  14. Πολύ Σωστός! Μόνο όποιος το έχει ψάξει λίγο, καταλαβαίνει πόσο δίκιο έχει σε όλα όσα λέει ο φίλος. Αλλά για να αντιλαμβάνεται κανείς την ψευτιά γύρω του πρέπει να κλείνει την τηλεόραση στις περισσότερες των περιπτώσεων… Για τις δήθεν ειδήσεις λέω!
    “Όλα τα νέα είναι ψέματα και όλη η προπαγάνδα είναι συγκαλυμμένη σαν νέα”.
    Willi Mungenberg

  15. ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ,ΕΙΜΑΙ 1000%ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΜΠΡΑΒΟ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ

  16. Μόνο άμα χάσεις προσφιλές πρόσωπο υγιέστατο χωρίς συνοδά νοσήματα, αντιλαμβάνεσαι το πόσο κρετίνοι οι αρνητές του κορονοιού.

    1. ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΠΟΥΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ,ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ

  17. ΕΥΓΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ …
    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ …
    Μακάρι να ξυπνήσουμε τα πρόβατα και να τους στείλουμε όλους (κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες, ανώμαλους, μισέλληνες, προδότες) στον διάολο …
    Στο χέρι μας είναι … Αυτοί εξαρτώνται από εμάς και όχι εμείς από αυτούς …

  18. Αααα,για να σου πω. Οι ….καλοι μας πολιτικοι…νοιάζονται για την υγεία μας!! Χαχαχα.

    Ποσο δικιο εχεις. Πραγματικά οι ανθρωποι εχουν γινει ζωα. Μερικές φορές θα ήθελα να ανοιξω το κεφαλι κάποιων Εξ αυτών να δω τι σκ@@τα εχουν εκει μεσα. Γιατι μυαλό σιγουρα δεν εχουν. Παντως ερχεται μεγαλη πείνα και μάλιστα παγκόσμια, γιατι ηλίθιοι υπαρχουν παντου,δυςτυχως. Αλλα υποτίθεται πως εμεις οι Ελληνες ειμαστε έξυπνοι. Χαχαχα, μαλλον εξυπνάκηδες ειμαστε, οχι έξυπνοι.
    Α, και μη ξεχάσουμε τον μπιλακο, ο οποιος μας είπε πως ο πληθυσμος της γης πρεπει να μειωθεί, αλλα τωρα θέλει να μας εμβολιάζει για να μας σώσει. Και καποιοι θα τρέξουν να εμβολιαστούν. Τοοοσο ζωα.

  19. Το IQ των Ελλήνων αποκλίνει ταχύτατα…
    Λαος ηλιθίων, απατεώνων, ρουφιάνων ,ανθελλήνων, αντίχριστων και χαζών…
    Κάθε πικραμένο χαϊβάνι μιλάει και δεν λέει τίποτα… άπλα κλάνει…
    Λάος μετριοτήτων και ανάξιων…
    Χώρα τετραμπουρδελο και ρημαδιό…
    Μπράβο στο παλικάρι στο Βίντεο. Άξιος Ελληνας, περήφανος.
    Δυστυχώς φίλε οι Τουρκόσποροι και οι άπλα ομιλούντες ΜΌΝΟ Ελληνικά εδώ στην Ελλαδα είναι πλειοψηφία…
    Η χωρά έχει υποστεί άλωση. Καμιά σωτηρία… Μονο οι χαζοί θα επιβιώσουν και οι βολεψάκηδες κοπριτες.

    1. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

  20. Μπράβο ρε μάγκα καλά τα λες. Αλλά βλέπω στα σχόλια κάποια ΛΑΜΟΓΙΑ που είναι και πρόεδροι της τοπικής οργάνωσης της Δημοκρατίας (Που μόνο Δημοκρατία δεν είναι) να απειλούν με κάποια παλληκάρια έτσι τα ονομάζουν ότι θα σου εξηγήσουν το όνειρο Έχει ιδία γνώμη ο ίδιος διότι τα νταβραντισμένα παιδιά τον πέρασαν πρώτο από το τοπικό παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας

  21. Ο/Η Ναπολεων Τσιμπιδας Προεδρος τοπικης οργανωσης της Νεας Δημοκρατιας λέει:

    Μαλιστα , πως λεγετε ο αντιφρονουντας ειπαμε ; και που μενει; μια επισκεψη θα του κανουμε και θα τον παμε στο τοπικο παραρτημα της Νεας Δημοκρατιας να του εξηγήσουμε το ονειρο, του εχω κατι νταβραντισμένα παιδιααα χα

  22. ΣΩΣΤΟΣΣΣ…. ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ….

  23. Επικροτώ και συγχαίρω.Ο ραγιας όμως προτίμησε να μείνει ραγιας,δεν πρόκειται να αντιδρασει,διότι είναι εξοφλησμενος,αβουλος,απαιδευτος,αυτοκαταστρεπτικος.Μεσα σε 10.000.000 κόσμο,δεν υπάρχει ουτε ΕΝΑΣ με αχλάδια!

  24. Φίλε μου καλά τα λες αλλά όπως ξέρεις όλοι είναι προβατα εδώ ζώα με παρωπίδες και δεν πρόκειται να ξεκινήσουν ποτέ και για αυτό του πηδάει ο χαζαροεβραιος κούλης πολύ καλά τους το λες μπραβο σου κι αν πας στο σουπερμάρκετ και δεν φοράς μάσκα θα πάρουν οι ρουφιάνοι οι έλληνες την αστυνομία για τέτοια ζώα μιλαμε όλοι οι άλλοι στην ευρωπη ξεσηκώνονται μόνο εγώ τα ζώα κιμούντε στον ύπνο του δικαίου προδότες ρουφιάνοι και χέστες αυτοί είναι οι περισσότεροι έλληνες

    1. Ενώ εσύ? Σαινι ε? Άντε τώρα λοιπόν στείλε κάνα sms να βγεις έξω να πάρεις αερα και μην ξεχάσεις να βαλεις και την καποτα στη μάπα Πονηριδηδες όλοι σας.

      1. ΜΌΝΟ οι χαζοί και οι βλαμμένοι θα επιβιώσουν σε αυτήν την χωρά…
        Όποιος σέβεται τον εαυτό του φεύγει και πάει κάπου ανθρωπινά…
        Εδω είναι μόνο για κομματόσκυλα, διεφθαρμενους και χαμηλού IQ λαό…

      2. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 4 ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ….Nik

        1. Περπατά ρε παραπερα που θα μου πεις εμένα για κόμματα και στα 4. Άντε να πιεις κάνα εσπρεσσακι . Σαν και σένα ψευτομαγκες έχει σωρο στην πιάτσα.

    2. Πόσο βαθιά κοιμάσαι μαλακάκο για να τον λες παπάρα!!! Σε πρόσβαλε που θέλει να ξυπνήσει με τις αλήθειες που λέει ή σου αρέσει να σε πηδάνε? Γιατί μάλλον στα χρόνια των μνημονίων και πριν θα σου έχει γίνει συνήθεια. Δίποδο ζώο στα τέσσερα σε καβαλάνε.

Comments are closed.