ΝΕΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στη Βούλα – Νεκρή 60χρονη από φωτιά σε διαμέρισμα

Κοινοποίηση:
fotia

Θρήνος στη Βούλα μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης (02.06.2020) σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε οίκημα στην οδό Σερρών.

Μια 60χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος, ενώ άλλε τέσσερις γυναίκες είχαν καταφέρει να βγουν από το σπίτι σχεδόν μόλις ξέσπασε η φωτιά.

Δεν είναι γνωστό, ακόμα, από ποια αιτία προκλήθηκε η φωτιά στο διαμέρισμα. Όταν κλήθηκε κι έφτασε η αστυνομία, οι τέσσερις γυναίκες είχαν ήδη βγει από το σπίτι. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα αφού έσβησαν τη φωτιά. Τότε βρήκαν την άτυχη 60χρονη νεκρή στο μπάνιο.

Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στη φωτιά στη Βούλα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, αδερφή της μιας από τις γυναίκες που κατάφεραν να βγουν από το σπίτι εγκαίρως. Από τις τέσσερις, οι δυο έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε περίπου στις 08:00 το πρωί πως σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στη Βούλα έχει ξεσπάσει φωτιά. Στο σημείο έφτασαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν τη μάχη της κατάσβεσης.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης (02.06.2020) σε διαμέρισμα στη Βούλα.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία λίγη ώρα πριν από τις 08:00 το πρωί.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε πως καίγεται ολοσχερώς διαμέρισμα 2ου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Σερρών στη Βούλα.

Στη μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς έχουν ριχθεί 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: