Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας στις Σοφάδες

Κοινοποίηση:
plimmires2

 

Μία τριμελής οικογένεια έχει εγκλωβιστεί σε ποιμνιοστάσιο της από την κακοκαιρία «Ιανός» στο Καρποχώρι Σοφάδων στην Καρδίτσα.

Η περιοχή έχει χτυπηθεί άσχημα από την κακοκαιρία, ιδίως στην Καρδίτσα, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να έχουν κλειστεί στα σπίτια τους. Ανάμεσα σε αυτούς μία τριμελής οικογένεια η οποία αποτελείται από ένα ζευγάρι και ένα παιδί τριών ετών.

Η πυροσβεστική έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να απεγκλωβίσει την οικογένεια, καθώς το ύψος της βροχής στην περιοχή είναι μεγάλο. Στην επιχείρηση μετέχουν και άνδρες της ΕΜΑΚ.

Ο δήμαρχος Σοφάδων, Θάνος Σκάρλος ανέφερε στο Open πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να πλησιάσουν στο σημείο, όμως τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη. Υπερχείλισαν ποτάμια, ρέματα και από παντού μπαίνει νερό. Η βροχή έχει σταματήσει ευτυχώς. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κάνει μεγάλη προσπάθεια να διασώσει την οικογένεια. Είμαστε σε επαφή με την οικογένεια και ευτυχώς δεν ανεβαίνει άλλο το νερό. Η ορμή του νερού είναι μεγάλη ωστόσο», είπε ο δήμαρχος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: