Μαϊάμι: Ελικόπτερο συνετρίβη κοντά σε παραλία με λουόμενους

Κοινοποίηση:
miami

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο ύστερα από συντριβή ελικοπτέρου στο Μαϊάμι σε σε παραλία με λουόμενους, που σημειώθηκε το Σάββατο (19/02).

Ένα ελικόπτερο Robinson R44 συνετρίβη, το Σάββατο (19/02), κοντά σε μια παραλία με λουόμενους στο Μαϊάμι, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA).

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση της τοπικής Αστυνομίας στο Twitter, διευκρινίστηκε ότι δύο από τα τρία άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Jackson Memorial και ότι η κατάστασή τους είναι σταθερή. Προς το παρόν, είναι άγνωστο εάν έχουν τραυματιστεί και άλλοι άνθρωποι.

Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσίευσαν οι Αρχές, φαίνεται η στιγμή που το ελικόπτερο συντρίβεται. Την ώρα του δυστυχήματος, αρκετοί άνθρωποι βρίσκονταν στο σημείο, ενώ δεκάδες λουόμενοι παρακολουθούσαν από την παραλία όσα συνέβαιναν.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη παραλία παραμένει κλειστή, ενώ στελέχη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) έχουν σπεύσει στην περιοχή για να διερευνήσουν τις λεπτομέρειες του ατυχήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: