«Μας πρόδωσες για τη δόξα και το χρήμα»… – Το οργισμένο «αντίο» του Κρήτη TV στην Ιωάννα Μαλέσκου και τα δάκρυα της παρουσιάστριας

Κοινοποίηση:
maleskou

Είχαμε ξαναγράψει πως το κλίμα στο Κρήτη TV, το κανάλι της Κρήτης που ανέδειξε την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν εχθρικό απέναντί της από την πρώτη στιγμή που εκείνη συμφώνησε τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. μιζεροι ανθρωποι !!!!
    μην δειτε καποιον ανθρωπο να παει μπροστα στη καριερα του.

  2. Αλλο ένα φορνίδιο ολκής, μόλις αποκαλύφθηκε

  3. Ο Αλαφούζος… Το μαδαει το τριφύλλι 🍀…. Τα σβήνει τα κεράκια…. Την σιδερωνει την πιετα..

  4. Ειναι και δηλαδη να θέλει καποιος να παει μπροστά;;; Καλα εκανε η κοπελα. Θέλει να κανει καριέρα στην τβ και στην Κρήτη οι πιθανότητες ειναι περιορισμένες. Εξ αλλου δεν θα χάσει η Βενετία βελόνι. Όμορφες κοπέλες υπαρχουν πολλες και πρεπει να αναδειχθούν και αλλες. Οχι οι ίδιες και οι ίδιες.

  5. Ωραία γυναίκα, τελεία, μόνο αυτό. Προφανώς είχε έλλειψη το Σκάι απο βυζιά, δεν νομίζω να την πήρε γιατί ως δημοσιογράφος σκίζει. Με τόσες ξενέρωτες και ανοργασμικές εκεί μέσα είπαν να κάνουν την διαφορά με μία όμορφη αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο, μια τρύπα στο νερό. Χορτάσανε τα μάτια μας απο στήθη, μπούτια και κώλους. Δεν λείπει η εμφάνιση απο την τηλεόραση, η ποιότητα και η ειλικρίνεια λείπει.

  6. Ρε σεις οι Κρητικοί μοναχοφάηδες είστε μου φαίνεται.
    Εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε ψυχή;;;

  7. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ…ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑ ΤΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΟΥΔΕΙΣ….ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΟΞΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟΥ;

  8. τι μασ λετε ρε σεισ δηλαδι αν ερθει καποιοσ και σασ πει αγοραζω το καναλι 10 μυρια θα του πειτε οχι πατα καλα

  9. Έλα ΚΡΗΤΗ ΤΒ…παίξτε και λίγο το μικρό πουλάκι σας μόνοι σας. Αφήστε τον κορίτσαρο να απλώσει τα φτερά του

  10. Ο Αλαφουζος γλυφει καλα βλεπω.

  11. Κλασικο Ελληνικο κομπλεξ…Ηταν προφανες οτι η συγκεκριμενη καποτε θα πεταγε για Αθηνα.Τα κυβικα της ειναι πολλα….Αστερι ειναι!(Νικος Βερτης)

  12. καθιστε καλα ρε εκει στο κρητη τι βι εδω για το χρημα ελληνες πουλησαν την ελλαδα κ εσεις μιλατε για την κοπελα ,καλα εκανε ρε, τουλαχιστον θα δουλεψει οχι να μας δουλεψει οπως κανουν οι προδοτες πολιτικοι

Comments are closed.