Μαρινάκης: «Μοναδικά τα συναισθήματα, περιμένουμε και άλλα τρόπαια!»

Κοινοποίηση:
Βαγγέλης Μαρινάκης

Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιορτάζει την κατάκτηση ενός ακόμη ευρωπαϊκού τροπαίου., του τρίτου στην ιστορία για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού
Ο Διοικητικός ηγέτης του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στο ΣΕΦ για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, στο δρόμο για την κατάκτηση του Challenge Cup. Ο Θρύλος σήκωσε το τρίτο του ευρωπαϊκό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το χάρηκε με την ψυχή του!
Μετά το τέλος της μεγάλης βραδιάς των «ερυθρόλευκων», ο ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, για τους τίτλους που έρχονται και φυσικά, για τον κόσμο του Θρύλου.

Αναλυτικά, ο ηγέτης του Θρύλου δήλωσε: «Σήμερα, έχουμε Ελλάδα, Πειραιά, Ολυμπιακό, Ευρώπη! Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, πανηγυρίζουμε άλλη μια ευρωπαϊκή κατάκτηση τροπαίου από τον Ολυμπιακό. Η εικόνα του ΣΕΦ είναι η εικόνα των νικητών! Με τέτοιο κόσμο, είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε και τις περισσότερες φορές το κάνουμε. Eίναι μοναδικά τα συναισθήματα, μας βοήθησε ο Θεός να τα βιώνουμε στα γήπεδα και να κερδίζει ο Ολυμπιακός! Σίγουρα, περιμένουμε και άλλα τρόπαια και στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια, σε λίγο καιρό θα το ξανασυζητήσουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: