Μανώλης Μητσιάς: Όταν η Μελίνα Μερκούρη «έφαγε πόρτα» σε μαγαζί που τραγουδούσα

Κοινοποίηση:
MITSIAS

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Μανώλης Μητσιάς μιλώντας στην ΕΡΤ για άγνωστα περιστατικά της καριέρας του, ένα εκ των οποίων με την εμπλοκή της Μελίνας Μερκούρη, τον γιο του και τη σχέση του με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Αρχικά ο Μανώλης Μητσιάς εξομολογήθηκε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που είδε τον Μίκη Θεοδωράκη να δακρύζει ενώ αναφέρθηκε και στην γνωριμία που είχε με τον έτερο μεγάλο της ελληνικής μουσικής, τον Μάνο Χατζιδάκι

 Αποκάλυψε, επίσης, ότι ήταν ο ίδιος που απέτρεψε τον γιο του από το να ασχοληθεί με το τραγούδι προκειμένου, όπως είπε, «να μην τον συγκρίνουν με εμένα».

Ο Μανώλης Μητσιάς αναφέρθηκε, τέλος, και σε ένα σκηνικό με τη Μελίνα Μερκούρη και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή όταν είχαν έρθει να τον ακούσουν στο «Ζοομ» στην Πλάκα όπου εμφανιζόταν με τον Χάρι Κλυν και στο οποίο το πρόγραμμα ξεκινούσε στις 10:30 το βράδυ: «Ένα βράδυ λοιπόν είχε έρθει στο “Ζουμ” και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που τον σατίριζε ο Χάρυ Κλυνν. Εγώ είχα τρακ, του είπα “πώς θα βγεις να τον κάνεις”. “Θα τον κάνω στη μούρη του” μου λέει για να βλέπει. Μάλιστα ήταν να πάει στο μαγαζί και η Μελίνα Μερκούρη, όμως άργησε αρκετά να φτάσει και έμεινε έξω από το κέντρο. Γιατί στις 10:30 μ.μ. έκλειναν οι πόρτες, επειδή είχε πολύ κόσμο. Και προς τιμήν του ο Καραμανλής ήρθε 10:20 μ.μ., ήταν εκεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: