Μαντέψτε: Ποιος θα πληρώσει την κηδεία του Μανώλη Γλέζου;

Κοινοποίηση:
manolis-glezos_2

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου και Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, ύστερα από πρόταση του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, η κηδεία του Μανώλη Γλέζου θα γίνει δημοσία δαπάνη.

Εξάλλου, με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει για τον εκλιπόντα: «Ο Μανώλης Γλέζος υπήρξε σύμβολο της εθνικής αντίστασης των Ελλήνων στα πολύ δύσκολα χρόνια της κατοχής 1941-44 και γι αυτό σύμβολο γενικότερα της πατρίδας μας! Μαχητής της ζωής με τη δική του ανεξάρτητη σκέψη μέχρι το τέλος!

Κέρδισε επάξια τον σεβασμό όλων!»

Τιμής ένεκεν τάφος στην οικογένεια του Μανώλη Γλέζου από τον Δήμο Αθηναίων

Την παραχώρηση τιμής ένεκεν τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο, στην οικογένεια του Μανώλη Γλέζου, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και τιμής στον σπουδαίο πατριώτη και αγωνιστή με την τεράστια προσφορά στην πατρίδα και την δημοκρατία, αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης

Νωρίτερα, με μια συγκινητική …ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Αθηναίων αποχαιρετούσε τον Μανώλη Γλέζο, στην οποία έγραφε μεταξύ άλλων: “… Μας δίδαξες ήθος και συνέπεια σε όσα πιστεύουμε, μας έμαθες να αμφισβητούμε αλλά να μη διχάζουμε. Και, κυρίως, αφήνεις εντολή να μην υποστείλουμε ποτέ την ελληνική σημαία…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Αυτοί που κηδεύονται δημοσία δαπάνη, συνήθως ζούνε και δημοσία δαπάνη.

  2. Γιοσουφακι δικο μου ηταν ο γερος οτι του λεγα εκανε τ ακουτε μαλακες δεξιοι; Τον κανατε και ηρωα τρομπες!

  3. Γιατί δεν ρωτά τον μπαμπά του ο Μπακογιάννης η συγγενείς του στην Ευρυτανία που γνωρίζουν για το σφάξιμο του γιατρού παππού μου με κονσερβοκούτι από τα κομμούνια και την κατάσχεση του σπιτιού μας στην Ρεντίνα για να το κάνουν κέντρο εκπαίδευσης ανταρτών και μετά να κάνει τέτοιου είδους δωρεές ο τρόμπας .

  4. Στην περίπτωση του ισχύει το ρητό κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Πέθενε ως εσχατόγηρος.
    Δις εις θάνατον είχε καταδικασθεί για δολοφονίες Ελλήνων πατριωτών. Πολέμησε για τους εβραιομπολσεβίκους του Στάλιν και όχι για την Ελληνική Πατρίδα.
    Επιβιώσε διότι πέρασαν νόμο βάσει του οποίου όσοι δεν εκτελέστηκαν, ενώ έχει παρέλθη πενταετία από την καταδίκη τους, η ποινή τους μετατρέπεται σε ισόβιο κάθειρξη.
    Ευτυχώς ο Πλαστήρας εκτέλεσε 2000 θανατοποινήτες κομμουνιστές.

  5. Αλήθεια όλους αυτούς τους γιατί δεν τους πληρώνει το ΚΚ€?

  6. Ρε παιδιά, “δημοσία δαπάνη”σημαίνει ότι πληρώνουμε εμείς όλοι… Μας ρώτησαν? Αν θέλουν αυτοί που αποφασίζουν ας τα πληρώσουν οι ίδιοι… Ημαρτον, δημοσία δαπάνη ο ένας, δημοσία δαπάνη ο άλλος… Γιατί? Φτωχοί ήτανε? …

  7. Ένα μασονικό,ανθελληνικό, σταλινικό, κουμουνιστικό σκουπίδι που διατάχθηκε να ανεβάσει την Γερμανική σημαία απο την Μασονική, Γερμανόφωνη περίπολο, ενώ ο πραγματικός ΗΡΩΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΔΗΣ , ζώστηκε την Ελληνική σημαία και έπεσε απο την Ακρόπολη ,για να μην πέσει στα χέρια των μασόνων, εχθρών της πατρίδος μας.
    Έζησε παίζοντας τον ήρωα, εκμεταλλεύτηκε αξιώματα που δεν τα άξιζε για την ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΚΟΤΑ και της σημερινής μασονικής πολιτικής σκηνής , που έχει πάρει εντολή απο τα μασόνια αφεντικά τους, να τον τιμήσουν, γιατί έτσι συμφέρει την προώθηση της Μασονικής Αντζέντας, που θέλει να φέρει τον Αντίχριστο.
    Τυχαίο που πριν δύο χρόνια, ο Μασόνος Νετανιάχου επισκέφτηκε τα σκατά Φαρισαίους Ραβίνους και ο αρχιραβίνος του έκανε την ερώτηση: «Τι κάνεις για να έρθει ο μεσσίας;» και παίρνει την απάντηση, «κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Για να πάρει την ανταπάντηση, «μην αργήσετε!!!».
    Τυχαία η πανδημία; Τυχαία η σκατοεβραιογιουροβίζιον που έδειχνε την αρχιπουτάνα μασόνα μαντόνα να κρατάει τα κεφάλια χορευτών της που φορούσα αντισφυξιογόνες μάσκες;
    Μας προετοιμάζουν με το μασονικό Χόλυγουντ και των ταινιών τους και εμείς τρέχουμε να δούμε τα εκτρώματα τους και να ρίξουμε τον οβολό μας, ενώ αυτοί σε κάποια άκρη της γης, γελάνε με τα χάλια μας και την πειθήνια στάση μας, ενώ θα έπρεπε να ξεσηκωθούμε οι λαοί της γης και να τους στείλουμε στον πατέρα τους τον διάβολο.

  8. Τι λες ρε καραγκιόζη ? Παραχαράκτη της ιστορίας ..Ti λες ?

  9. Ένα μασονικό κουμουνιστικό σκουλήκι που όταν οι Γερμανοί διέταξαν να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία, αυτός πρώτος την κατέβασε και ανέβασε την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ως χέστης που ήταν, ενώ ο ΗΡΩΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΔΗΣ πήρε την Ελληνική σημαία που κατέβασε αυτό το ανθελληνικό, μασονικό σκουπίδι , την ζώστηκε και έπεσε απο την ακρόπολη για να μην πέσει στα Εβραϊκά, Μασονικά χέρια.
    Γιατί ο Αδόλφος Ρόθτσιλντ, πήρε το επίθετο της πεθεράς του Χούτλερ και το έκανε Χίτλερ για να κρύψει τις μασονικές ρίζες του, ενώ είναι πολύ γνωστό σε μεγάλη μερίδα ανθρώπων ότι το ενενήντα τοις εκατό των ες-ες και της Γερμανικής Χιτλερικής Κυβέρνησης, αποτελούνταν απο Γερμανόφωνους ,Εβραίους Μασόνους και όχι απο γνήσιους Γερμανούς, για να στήσουν το ψευδοολοκαύτωμα, που πέθαναν κάτι χιλιάδες απο τύφο και όχι εκατομμύρια όπως λένε οι μασόνοι μέχρι τις ημέρες μας, για να καρπώνονται αποζημιώσεις δήθεν για τα θύματα που έπαθαν, να έχουν αστείρευτη ανοχή σε κάθε τους έγκλημα που διαπράττουν, με την μάσκα του Αμερικάνου ,ενώ με θράσος όποιος τολμά να τους κάνει κριτική ,να τον χαρακτηρίζουν « αντισημίτη » λες και ο σημιτισμός είναι υπέρτατο αγαθό της ανθρωπότητας, όταν οι ίδιοι ως Χαζάροι, δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον σημιτισμό.

    1. Αυτοί έστησαν και το πραγματικό ολοκαύτωμα που ονομάζουμε «Μικρασιατική καταστροφή» με τον μασόνο εβραιοντομνέ, Μουσταφά Κεμάλ πασά, γιατί το μίσος τους για τον Ελληνισμό είναι αστείρευτο και ασταμάτητο, ενώ με θράσος παρουσιάζονται ως θύματα και φίλοι όλων των λαών της γης, που θέλουν να υποτάξουν κάτω απο την παγκόσμια μασονική δικτατορία που θα φέρουν, αφού πρώτα με τους λαθρομετανάστες θα εξαφανίσουν τον Χριστιανισμό, στρέφοντας τους εναντίον των χριστιανών της Δύσης, έφοσον τους δώσουν πλήρη δικαιώματα και όπλα για να σκοτώσουν εκατομμύρια, ώστε να τους αναγκάσουν να ζητήσουν έναν σωτήρα που θα τους σώσει απο αυτή την γάγγραινα , ούτως ώστε οι μασόνοι να εμφανίσουν τον γιο του σατανά Αντίχριστο, που δήθεν θα σώζει τους πάντες απο όλα τα δεινά τους.

      1. Ο Χριστιανισμός φίλε μου, δυστυχώς, κινδυνεύει από τους ίδιους τους Χριστιανούς. Σε Δύση και Ανατολή. Ο Χριστός έχει αποστρέψει το πρόσωπό του, επειδή έχουμε γίνει φιλάργυροι (ειδωλολάτρες κατά τον Παύλο), άπληστοι, αλαζόνες, οκνηροί και ζηλόφθονοι. Και σε ρωτώ: ο τρόπος που γράφεις με οργή και βλασφημία έχει καμία σχέση με τα μηνύματα του Χριστού ? Άθεοι οι αριστεροί ? Μάλιστα. Το λένε. Και ένθεοι ποιοι είναι ? Ο Μητσοτάκης, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, η Γεννηματά, ο Βελόπουλος ο Μιχαλολιάκος, ο Ιερώνυμος, ο Άνθιμος, οι αρχηγοί τον Ε.Δ. εγώ και εσύ ? Ο Διάβολος σε πληροφορώ τίποτα δεν είναι ανάγκη να κάνει. Μόνοι μας πηγαίνουμε. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ? Εδώ υπάρχουν μητροπολίτες που λένε ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, και μας ενοχλούν οι κάθε είδους αριστεροί ? (τρομάρα τους).
        Οι αγωνιστές του 1821 δεν σήκωσαν το λάβαρο στην Ολυμπία, ούτε στην Ακρόπολη. Στην Αγία Λαύρα το έκαναν στις 25 Μαρτίου. Όχι στις 24 ούτε στις 26. Διότι για αυτούς το μήνυμα του ευαγγελισμού της Παναγίας για την λύτρωση του ανθρώπινου γένους ήταν ταυτόσημο με λύτρωση του γένους μας.
        Διπλή γιορτή για το έθνος. Εξαφανίστηκε το μήνυμα αυτό. Από τα βιβλία, από τις δηλώσεις πολιτικών, δημοσίων προσώπων ακόμα και κληρικών.
        Εξάλλου εισήχθη (μέσω και της νέας Π.τ.Δ. νέος όρος. Η αποτίναξη του σκοταδιστικού τουρκικού ζυγού έγινε “επανάσταση κατά του οθωμανικού δεσποτισμού.
        Οι μουσουλμάνοι και οι αριστεροί σου φταίνε ?

  10. ειμαι περιεργος ,οι αθεοι της φασιστερας θα παραστουν στη κηδεια ΚΑΙ θα κανουν KAΙ τον σταυρο τους,η θα επικαλεστουν τον covid19

  11. Η ΕΣΣΔ; Η Αλβανία του Χότζα; Το κρυφοκομμουνιστικό νεοελληνικό κρατίδιο; Yes.

  12. Οο δεξιοί βγάζουν φλιχτενες με τον Γλεζο γιατί τους θυμηθεί ότι όταν οι Έλληνες πολεμούσαν τους ναζί οι δικοί τους παππούδες τους επαιρναν πιπες

    1. Στην νεολαία Μεταξά ήταν ο Γλέζος και κατέβασε τη σημαία.

  13. Κοπρίτες και λεχριτες… Τα λεφτά μας ρεεεεε

  14. Αυτος τωρα ο τεμπελχανάς…..τι παραπάνω εχει προσφέρει απο εναν απλό οικοδόμο στην πατριδα κ τον κανουν δημόσια κηδεία???

  15. Ανατρίχιασα με το Μπακογιάννη,αλλά θα πρότεινα λόγω κρίσης από τον ιό να κάνει το μεγάλο κόλπο και να τα πληρώσει από τη τσέπη του.

  16. Δεν είναι ώρες για τέτοιες τιμές.Να θαψουν κάποιους θεόφτωχους. Έλεος σε αυτούς.

  17. Ποιος αλλος περιμενατε.Ο λαος.αυτη η κυβερνηση γλειφει τα κομμουνια καλυτερα απο καθε αλλον.

  18. ΛΑΤΡΕΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΝΑ ΔΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ………….ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ………ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕΙ……ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΝΤΖΑΜΠΑ ΕΜΜ ΒΕΒΑΙΑ ΨΕΥΤΟΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ

    1. Αμα δεν ηταν αυτος τωρα θα μιλαγες στα Γερμανικα….

  19. Τι είναι αυτοί ρεεε;ακόμη και μετα τον θάνατο τους να ρουφήξουν το αίμα του ελληνικού λαού,αυτοί οι συγγενείς γιατί δεν λένε ποτέ οχι;

  20. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟ ΑIDS H ΠΑΝΟΥΚΛΑ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΠΙΚΑΝ ΦΥΛΑΚΗ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΟΜΙΤΑΖΗΔΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ ΚΗΔΕΥΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ .ΩΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ. ΠΟΤΕ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΗ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

  21. Που είδε ο αρχιμ@λ@κ@ς Δήμαρχος το ήθος;Να λέει ο Σάντας με τον Γλέζο ότι έκοψαν το συρματόσχοινο της Γερμανικής σημαίας με τα δόντια; Η το προσκύνημα του Χοτζα-που δείχνει σε βίντεο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ-διωκτη του Ελληνισμού συνιστά ήθος;

  22. Τι να πω θεος συνχωρεση αλλαωρε παιδια γιατι δημοσια δαπανη βουλευτης ηταν εχει καποια καβαντζα ..στην λαρισα πεθανε η μανα καποιου ανεργου και ζητουσε ο ανθρωπος ερανο να θαψει την θανουσα ..ελεος …αμα η οικογενεια εχει τιμησετον με την γαλανολευκη…προχθες ο πετσαλνικος και η λιστα δεν τελειωνη..ειναι και πολοι οι ατιμοι οι βουλευτες…

    1. Ξεχνάς τον Μικρούτσικο. Τρελάθηκα ε στη δημόσια δαπανη όσων δεν ξέρουν τι έχουν. Όσο. Γι αυτούς που αποφασίζουν πιο μλκες πεθαινεις

Comments are closed.