Μακελειό στο Άρκανσο των ΗΠΑ – Ξεκλειρίστηκε οικογένεια – Τρεις γυναίκες και δύο παιδιά τα θύματα

Κοινοποίηση:
6000

Οικογενειακή τραγωδία με συνολικά πέντε νεκρούς, ανάμεσα τους και δύο μικρά παιδιά, αποκαλύφθηκε από τις αστυνομικές αρχές στο Άρκανσο των  ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους δημοσιογράφους ο  τοπικος Σερίφης , τρεις γυναίκες και δύο κορίτσια ηλικίας από 8 έως και 50 χρονών, βρέθηκαν νεκρές μέσα σε αγρόκτημα στο Άτκνινς, απόσταση περίπου 105 χλμ από την Κομητεία του  Little Rock.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σερίφης Σέιν Τζόουνς το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, αν και σύμφωνα με τον  ιατροδικαστή ο οποίος εξέτασε τις σορούς των θυμάτων ο θάνατός τους πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 24 ωρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η τοπική αστυνομία οι τρεις γυναίκες και τα δύο κοριτσάκια ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας, ενώ η δράστης της μαζικής δολοφονίας βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων, αφού φαίνεται πως μετά από το στυγερό του έςγκλημα, αυτοκτόνησε.

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της μικρής και φιλήσυχης κατά τ΄ άλλα κωμόπολης, οι οποίοι δεν μπορούν να κατανοήσουν μέχρι τώρα τα αίτια αυτής της συγκλονιστικής οικογενειακής τραγωδίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: