“Μαίνεται” ο… πόλεμος twitter – Τραμπ! Του μπλόκαρε σχόλιο για την κατάσταση στη Μινεάπολη!

Κοινοποίηση:
donald-trump-galazia-gravata

To Twitter τοποθέτησε μήνυμα αποδοκιμασίας κάτω από tweet του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τα επεισόδια στην Μινεάπολις για “εκθείαση βίας”.

«Αυτό το tweet παραβίασε του κανόνες του Twitter σχετικά με την εκθείαση της βίας. Ωστόσο, το Twitter θεώρησε ότι δύναται να είναι προς το δημόσιο συμφέρον το tweet αυτό να παραμείνει προσβάσιμο ».

«Δεν μπορώ να καθήσω και να παρακολουθώ να γίνονται αυτά σε μία μεγάλη αμερικανική πόλη, την Μινεάπολις. Απόλυτη έλλειψη ηγεσίας. Είτε ο πολύ αδύναμος ο Ριζοσπάστης Αριστερός Δήμαρχος Τζέικομπ Φρέι θα οργανωθεί και θα επιβάλει έλεγχο στην πόλη είτε θα στείλω την Εθνική Φρουρά και θα κάνω σωστά την δουλειά…», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

tweet-tra

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ , ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

  2. Ο πορτοκαλί περουκάκιας έχει τελειώσει. Δεν του δίνει πλέον σημασία κανένας και οι απειλές του προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι για γέλια. Ήδη η Γερμανία είπε στο τουίτερ αν σας δημιουργήσει πρόβλημα ο Τραμπ ελάτε σε εμάς. Έμεινε μόνος του με τους αμόρφωτους βλάκες που τον ψηφίζουν και μένουν σε τροχόσπιτα να συζητάνε για το κακό 5g και να τους προτρέπει να κάνουν σολάριουμ για να φύγει ο κορωνοϊός χαχαχαχαχααχχαχααχχαχα

    1. Ο πολιτιστικός μαρξισμός βγήκε από τα σπλάχνα της Σχολής της Φρανκφούρτης
      ( Frankfurter Schule ), η οποία ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, από μπολσεβίκους, κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, το 1920.
      Ο σκοπός ήταν και είναι η καταστροφή των τριών πυλώνων της δυτικής κοινωνίας, της θρησκείας, του πολιτισμού και της οικογένειας.
      Ο Willi Munzenberg, ένας εκ των ιδρυτών της Σχολής της Φρανκφούρτης, το είχε δηλώσει κατηγορηματικά : «Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει.. Μόνο τότε, αφού έχουν καταστραφεί όλες οι αξίες της και έχει γίνει η ζωή της αδύνατη, μπορούμε να επιβάλουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου………

Comments are closed.