Μίτσελ: «Το μυαλό μου είναι μόνο στους αγώνες»

Κοινοποίηση:
Μίτσελ

 

O Μίτσελ μίλησε στην Cosmote για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ,την πρόκριση επί του Αρη ,τον Ραμόν αλλά και τις επικείμενες μεταγραφές.

 

Αναλυτικά ο Μίτσελ μίλησε

 

Για τη νίκη – πρόκριση επί του Άρη στο Κύπελλο:

 

«Η ομάδα είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη, πολύ χαρούμενη γιατί ήταν ένας δύσκολος αγώνας, ένα έντονο ματς, αλλά η πρόκριση ήταν πολύ σημαντική για μας και αυτό αποδεικνύει πως η ομάδα θέλει να πηγαίνει και να κερδίζει παντού όσο δύσκολα κι αν είναι».

 

Για τον ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που παρότι δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις θέσεις των play offs, οι επιδόσεις και τα αποτελέσματα της δείχνουν πως κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μέσα στην πρώτη εξάδα. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι ένα έντονο παιχνίδι και δύσκολο. Ο ΟΦΗ θα παίξει με αποφασιστικότητα, το κάνει σε όλα τα παιχνίδια τελευταία και ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο».

 

Για την αντίδραση της ομάδας του στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι:

«Πολλές φορές είναι απίστευτο πως έχουμε μείνει τόσο πίσω, βάση της καλής απόδοσης που δείχνουμε, όμως κάποιες φορές μπορεί να συμβεί να είμαστε σε μια κακή μέρα και να χάνουμε βαθμούς. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι η θέση που βρισκόταν η ομάδα μας και πόσο βελτιωμένη είναι η εικόνα μας και ότι οι εμφανίσεις μας είναι στην πλειοψηφία τους πολύ καλές. Όταν δεν είναι, αυτό οφείλεται και στους αντιπάλους οι οποίοι συνεχώς βελτιώνουν την εικόνα τους και την απόδοση τους.

 

 

Ωστόσο όταν ήρθαμε εδώ, το συγκεκριμένο προπονητικό τιμ, αν τότε μας είχαν ρωτήσει πως δεδομένης της τότε κατάστασης, αν η ομάδα θα μπορεί σε λίγο καιρό να φτάσει πολύ ψηλά σε απόδοση και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τότε ίσως να είχαμε κάποιες αμφιβολίες.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία αμφιβολία από κανέναν μέσα στην ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Οπότε η σωστή ερώτηση θα ήταν “ποια ήταν η αίσθηση που υπήρχε μέσα και έξω από την ομάδα την ημέρα που ήρθαμε και ποια είναι η αίσθηση που υπάρχει τώρα».

Για τον Ντόι που είχε κάνει ντεμπούτο στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στον ΟΦΗ και την εξέλιξη του:

«Θα σας απαντήσω όπως στην προηγούμενη ερώτηση. Ποιος πίστευε τότε πως σήμερα ο Ντόι θα ήταν τόσο σημαντικός για την ομάδα μας; Αυτό δεν οφείλεται στον προπονητή, ούτε καν στο staff, αλλά στον ίδιον τον παίκτη που άρπαξε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Ωστόσο καλό είναι να θυμόμαστε πως τότε κανείς δεν μας πίστευε».

 

Για τον Ραμόν:

«Είναι ένας παίκτης που σιγά σιγά προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και στους μηχανισμούς της ομάδας. Είμαστε σίγουροι πως όταν είναι έτοιμος θα βοηθήσει πάρα πολύ και για αυτόν τον λόγο τον αποκτήσαμε».

 

Για το αν περιμένει επιπλέον προσθήκες:

«Δεν το ξέρω. Αυτή τη στιγμή όλη μας η συγκέντρωση είναι στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Δεν είναι αυτή η ανησυχία μου αυτή τη στιγμή. Το μυαλό μου είναι μόνο στους αγώνες. Θέλουμε η ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση και να σκεφτόμαστε ότι από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και έπειτα δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: