Μίτσελ: «Οι παίκτες έδειξαν προσωπικότητα»

Κοινοποίηση:
Μίτσελ

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στη διακοπή λόγω των καπνογόνων που άλλαξε τον ρυθμό του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορούσε να κερδίσει το ματς.
Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για τη γεύση που του αφήνει το ντέρμπι: «Ήταν ένα παιχνίδι με ανεβασμένο βαθμό δυσκολίας. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Στο πρώτο ημίχρονο μας δυσκόλεψε, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Βάλαμε κι ένα γκολ που ακυρώθηκε. Ήταν πολύ καλός αντίπαλος, στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί».
Για τη διακοπή μετά το γκολ που δεν μέτρησε: «Μας επηρέασε η διακοπή, γιατί είχαμε ρυθμό. Το γκολ δεν μπήκε τυχαία, αλλά επειδή ήμασταν κυρίαρχοι και πιέζαμε. Η διακοπή έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ανασυγκροτηθεί και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν σε κατάσταση να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να ζητήσεις παραπάνω από τους παίκτες, έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έδειξαν προσωπικότητα. Τα έδωσαν όλα και είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη».
Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Έχουμε πέντε εβδομάδες μπροστά μας, αρκετό καιρό για να δουλέψουμε. Είχαμε πολλά παιχνίδια ως τώρα, θέλουμε να δείξουμε προσωπικότητα, είναι κάτι μπορεί να βελτιωθεί. Μέσα στο διάστημα αυτό έχουμε παίξει με ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία, έχουμε τις δυνατότητες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: